• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

My musimy zaraz po powrocie z wakacji kupić porządne buty do chodzenia, ma co prawda sandałki, ale chyba nie są najwygodniejsze, bo mają twarde spody. Niestety z Jagody rozmiarem stopy trzeba będzie zapłacić z 20f.

reklama
Dzięki Melberka ja też nie wnikałam w butki do czasu aż mała zaczęła chodzić. Choć teraz to na gołe stopy pomyka.

Co do niekapków to u nas porażka:((( Mała nie toleruje. Mam z TT taki z miękkim ustnikiem ale bez zaworka-zachłystuje się. Mam z zaworkiem ale twardym końcem to znowu nie chce z niego pić (raz pociągnie i kręci głową). Więc mam pytanie czy jest jakiś niekapek z miękkim końcem i zaworkiem? Bo na mej wsi to wyboru ni ma:(

Efe ja mam ten rewelka, miekki ustnik i zaworek ktory mozna wyjac

Kurde a u nas takie butki 75zł kosztują!
Dr Fabio

identyczne ma moja Julcia ;-) Ale średnio wygodne są dla niej, dostaje wnerwa jak jej sie te sznureczki gdzieś podwiną i w sumie mało w nich chodzi..

Zylcia przeslicznego masz tego x-landera! - jak ja kupowałam to takich kolorów nie było. u mnie jest ciut bardziej pionowo ale nie wiele - Jasiek i tak zjeżdża ale nie przez konstrukcję wózka tylko przez swoją niechęć do niego :-D

Dzięki Melberka ja też nie wnikałam w butki do czasu aż mała zaczęła chodzić. Choć teraz to na gołe stopy pomyka.

Co do niekapków to u nas porażka:((( Mała nie toleruje. Mam z TT taki z miękkim ustnikiem ale bez zaworka-zachłystuje się. Mam z zaworkiem ale twardym końcem to znowu nie chce z niego pić (raz pociągnie i kręci głową). Więc mam pytanie czy jest jakiś niekapek z miękkim końcem i zaworkiem? Bo na mej wsi to wyboru ni ma:(

Efe, własnie ten nasz który został doszczętnie zagryziony jest z zaworkiem i miekki
LOVI Kubek niekapek 150 ml 6+ miękki ustnikTANIO (1039829169) - Aukcje internetowe Allegro

Czy tez szukając zabawek na allegro macie wrazenie, ze wiekszość jest w j ang, niem itd, a w polskiem mało?
No co mi się spodoba to w obcym języku <zła> no co za..... pipipi

Dokładnie Deli mam takie same spostrzeżenia. Myślę, ze ludzie to przywożą z Anglii za bezcen i tutaj sprzedają :) Też jakiś czas temu szukałam i nic nie znalazłam ciekawego z j. polskim.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry