• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

reklama
Kasia :-) szkoda że paputy nie pasują :-( ja nie wezmę bo Monia ma mikrą stópkę a poza tym i tak jej papci zadnych nie ubieram bo zaraz zdejmuje i wywala z wózka :-(

a niekapka nie mamy - Monika pije z kielicha :-) nawet mam fotkę z chrzcin jak wali herbatkę :-) i wszyscy się śmieją że to nie herbatka tylko żołądkowa gorzka :-D:-D:-D

Karincia:) cieszę się ,że mogłam pomóc. Od czego są babyboomowe psiapsiuły:-D:-D:tak::tak:

Zylcia, a może ty zrob zdjecie swoje wózka od tyłu,z uwzględnieniem tej taśmy właśnie do regulacji oparcia. Tak chyba bedzie łątwiej,bo jak my to mamy poprute,to ty i tak nic nie zobaczysz,hm??

Wracam do tematu oparcia w x-landerze
Zrobiłam zdjęcie ale nie wiem czy zobaczycie, że oparcie nie jest w całkowitym pionie. Jest mniej więcej na poziomie tej rury, która przechodzi później w rączkę. Na pewno dziecko nie siedzi w wózku tylko półleży :)
Generalnie z tyłu niewiele widać i nie ma tam czego spruć... Może tak ma być i to zdaniem producenta jest pion? Ale problem w ty, że dziecko mi zjeżdża z tego wózka tak jakby chciało uciec dołem... Może za słabo są naciągnięte pasy ale nie chciałam żeby przylegały tak ściśle do dziecka - w końcu to nie fotelik samochodowy... A jak wy zapinacie dzieci w pasy? Luźno czy ściśle?
w

Ostatnia edycja:
Zylcia załącznik nie działą
Kasia- no przykro z kapciuchami - niestety to nie bardzo przez neta-też kiedyś się nacięłam i już tak z własnych doświadczeń mogę dodać że zetpol i lemigo często mają szczupłe butki z niezbyt wysokim podbiciem-przynajmniej te modele co trafiłam....a ostatnio znalazłam dr fabio fajne wyglądają prawie jak befado (chyba najlepsze kapciuchy robią) tylko kosztują 2,5 raza mniej - befado ponad 2 dychy a te 9,90...akurat na stronce nie ma takich co kupiłam ale zobaczcie jakie dla dziewczynek g\fajne tanie Dr Fabio

no fajne te butki Efe i tanie:tak:

Ja jak na razie żadnych nei kupowałam bo wszytskie na razie mam z podarków:-D Na razie jeszcze póki mi Ala jeszcze nie chodzi dobrze to nie zagłebiam się w te profilowane itd.

Mamy takie na gumeczce z miekkiej skórki.
A teraz w te upały zakładam jej na bose nóżki sandałeczki kolorowe na paseczkach i śłodziutko to wygląda:happy2:

Podepne się jeszcze pod Waszą gadkę o niekapkach. Miałyśmy LOVI(miekki dziubek) - ale wczoraj jzu kupiłam nowy z Canpola, bo cały dziubek był pogryziony aż do dziur, prawie się odrywał:-D. I ten nowy taki średni jak na razie. Ja wyjmuje te zaworki bo inaczej Ala nie umie pić, a nie zajarzyłam i kupiłam taki bez tej nakładki i teraz jak mi się np. w wózku przewóci to wszytsko polane. Chyba bede trzymała z zaworkiem a jak bede dawała piciu Alce to bede go wyciągac:baffled:

reklama
Dzięki Melberka ja też nie wnikałam w butki do czasu aż mała zaczęła chodzić. Choć teraz to na gołe stopy pomyka.

Co do niekapków to u nas porażka:((( Mała nie toleruje. Mam z TT taki z miękkim ustnikiem ale bez zaworka-zachłystuje się. Mam z zaworkiem ale twardym końcem to znowu nie chce z niego pić (raz pociągnie i kręci głową). Więc mam pytanie czy jest jakiś niekapek z miękkim końcem i zaworkiem? Bo na mej wsi to wyboru ni ma:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry