• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

zylcia588 te zaszewki są mniej więcej po środku tych pasków do podnoszenia oparcia. :tak:
Nie tam przy klamrach ani nie przy klipsie do opuszczania, tylko tak po środku :-)
Bo zauważ że jak chcesz oparcie podnieść do siedzącego to uda Ci się to tylko do pewnego momentu a to dlatego że potem są już te cholerne zaszewki, których nie da się przeciągnąć jakby przez ten klips :wściekła/y:
Nie wiem czy zrozumiale Ci o opisałam :zawstydzona/y:
Ale mam nadzieję że choć trochę rozjaśniłam :-)
Musisz delikatnie je spruć i wszystko działa jak należy, można podnieśc do całkowitego siadu siedzisko :-p:-):-D

reklama
O Karinka przypomniałaś mi jak miałam wczęsniej zrobione w moim x-landerku :-) Ja te zakładeczki jakimś cudem przeciągnęłam przez ten klips :-D na siłę :-D :D no i mogłam zrobić albo całkowicie do siadu albo całkowicie płasko, innych opcji nie było. No ale teraz mąż mi spruł te zakładeczki i mam tak jak Wy :-)
Zylcia, dasz radę, trzymam kciuki pomyślne "przerobienie" wózka :-)

No właśnie nie do końca tak jest. To nie jest całkowity pion. Myślałam, że jeszcze bardziej będzie można postawić oparcie. Ciekawa jestem jak to wygląda w takim razie w tym modelu z 2008 skoro u mnie wcale nie ma pionu a niby jest :)

Ale pocieszające jest to, że nie znalazłam tych zakładek bo ich wcale nie ma :)

To ja Ci zrobię zdjęcie mojego wózka i jego pionu jak chcesz, żebyś zobaczyła jak to teraz wygląda :tak:
A jeśli u Ciebie nie ma całkowitego pionu to musi być jakiś powód który nie pozwala na całkowite posadzenie.
W sensie że coś tam musi blokować że tylko "dotąd" można podnieść i dalej już nie :-)
Tylko co??

Nie wiem
Na mój gust to tak ma być i nic nie blokuje. Może tak to ma wyglądać.

Karincia jak możesz to podeślij zdjęcie to zobaczę. Może mój pion wygląda tak jak twój tylko ja się nie znam :)

Karincia:) cieszę się ,że mogłam pomóc. Od czego są babyboomowe psiapsiuły:-D:-D:tak::tak:

Zylcia, a może ty zrob zdjecie swoje wózka od tyłu,z uwzględnieniem tej taśmy właśnie do regulacji oparcia. Tak chyba bedzie łątwiej,bo jak my to mamy poprute,to ty i tak nic nie zobaczysz,hm??

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry