• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

Dziewczyny nie wiem gdzie mam to napisać,wiec piszę tutaj.

DO SZCZĘŚLIWYCH POSIADACZEK WÓZKA X-LANDER:-):-):-):-):-)

Dziewczyny ,jakiś czas temu narzekałyśmy sobie i chwaliłyśmy nasze wózki. Jedną z wad o ktorej pisalyśmy była zbyt mała regulacja siedziska. Chodzi o to ,że w tym wózku nie da się do końca podnieść siedziska i wrezultacie dziecko siedzi w połleżącej pozycji co nie jest dla niego komfortowe...

Aby mieć pełną regulację i móc podnieść siedzisko do kąta prostego trzeba w tym pasie z tyłu,ktorym się reguluje ką nachylenia oparcia przeciąć te zakładeczki ,które hamują dalsze podnoszenie oparcia:). Prosty zabieg a ile korzyści. Tylko trzeba to zrobić ostrożnie,zeby nie przeciąć tego pasa bo wyedy klapa. ale skoro ja antytalent do takich rzeczy to zrobilam to wy też dacie rade:-D:-D
Naprawdę??
Kurcze boję się troszkę przeciąć to, ale to chyba w niczym nie będzie przeszkadzało nie??
Chciałabym żeby Aduś mógł posiedzieć sobie całkiem prosto :tak:

A wiecie że jak czasem Adrianek siedzi... powiedzmy dośc ruchliwie w wózku to mi oparcie trochę opada :baffled:
Nic nie daje ta blokada :confused:

reklama
nasz x-lander stoi w domu i czasem młodą w nim usypiamy, jak brzydko na dworzu , ale ponieważ wyrosła już z fotelika 0-13 wiec nawet stelaż nam się nie przyda więc chcemy go sprzedać...tylko mi się coś z oponą zrobiło bo się wykrzywiła, jest jak s... a jak napisałam do serwisu to Pan powiedział, ze nie można już raczej z tym nic zrobić i trzeba sobie kupić nową oponę...ehhh
no ale cóż muszę zakupić i zmienić, wypielęgnować stelaż bo zakurzony :-) i sprzedać:-)

w tych x-landerkach tam nie trzeba przecinać, wystarczy przeciągnąć - na pewno jest to odwracalne. Bo mieliśmy przy Juli a teraz mąż w ramach "naprawy" wózka zrobił tak jak było oryginalnie:wściekła/y:

EDIT: aaa teraz poszłam zobaczyć i faktycznie mężu zrobił tak jak pisze Natt. Wczesniej miałam troszku inaczej,w każdym razie też siedzisko było całkiem prostopadle.
I zgadzam się - mała przeróbka a dzieciaczkowi o wiele wygodniej!!!

Ostatnia edycja:
KARINCIA!!!!!!!!!

Chodzi tylko o sprócie tych zakładek blokujących z obu stron. Absolutnie nie przecinaj tej taśmy,tylko popruj zakładeczki i już gotowe:):):). Ja to zrobiłam nożyczkami do paznikci Natki,bo to precyzyjna robota,nitka po nitce,ale zajęło mi to moze 8 minut:):)

No to Adi ładnie się kokosi w tym wóziu;-)

nasz x-lander stoi w domu i czasem młodą w nim usypiamy, jak brzydko na dworzu , ale ponieważ wyrosła już z fotelika 0-13 wiec nawet stelaż nam się nie przyda więc chcemy go sprzedać...tylko mi się coś z oponą zrobiło bo się wykrzywiła, jest jak s... a jak napisałam do serwisu to Pan powiedział, ze nie można już raczej z tym nic zrobić i trzeba sobie kupić nową oponę...ehhh
no ale cóż muszę zakupić i zmienić, wypielęgnować stelaż bo zakurzony :-) i sprzedać:-)

z doświadczenia wiem że niejednokrotnie lekko wybrakowane rzeczy osiągają wyższą cenę na allegro niż te pełnowartościowe :-)
dawno temu sama się tak prawie nacięłam... cena początkowa była tak niska, że się napaliłam, licytowałam dzielnie a na końcu modliłam się żeby mnie ktoś przebił bo....musiałabym się bawić w sklejanie, reperowanie a za cenę którą zaproponowałam kupiłabym nieuszkodzoną karuzelkę... no i moje modły zostały wysłuchane ;-)

Dziewczyny nie wiem gdzie mam to napisać,wiec piszę tutaj.

DO SZCZĘŚLIWYCH POSIADACZEK WÓZKA X-LANDER:-):-):-):-):-)

Dziewczyny ,jakiś czas temu narzekałyśmy sobie i chwaliłyśmy nasze wózki. Jedną z wad o ktorej pisalyśmy była zbyt mała regulacja siedziska. Chodzi o to ,że w tym wózku nie da się do końca podnieść siedziska i wrezultacie dziecko siedzi w połleżącej pozycji co nie jest dla niego komfortowe...

Aby mieć pełną regulację i móc podnieść siedzisko do kąta prostego trzeba w tym pasie z tyłu,ktorym się reguluje ką nachylenia oparcia przeciąć te zakładeczki ,które hamują dalsze podnoszenie oparcia:). Prosty zabieg a ile korzyści. Tylko trzeba to zrobić ostrożnie,zeby nie przeciąć tego pasa bo wyedy klapa. ale skoro ja antytalent do takich rzeczy to zrobilam to wy też dacie rade:-D:-D

Ja dzisiaj muszę zobaczyć te zakładeczki. Faktycznie jeśli można to zrobić to fajnie by było bo to jakaś niedoróbka z ich strony...
Boże tylko żebym nic nie zepsuła...

z doświadczenia wiem że niejednokrotnie lekko wybrakowane rzeczy osiągają wyższą cenę na allegro niż te pełnowartościowe :-)
dawno temu sama się tak prawie nacięłam... cena początkowa była tak niska, że się napaliłam, licytowałam dzielnie a na końcu modliłam się żeby mnie ktoś przebił bo....musiałabym się bawić w sklejanie, reperowanie a za cenę którą zaproponowałam kupiłabym nieuszkodzoną karuzelkę... no i moje modły zostały wysłuchane ;-)

ja to lubie kupować sprawne i czyste rzeczy wiec sama też staram się sprzedawać. No i jak do tej pory całkiem nieźle wychodze na tych strzedażach:-Dw sumie to niewiele trace a ile Zosia się jeszcze nakorzysta:-)

natt jesteś wielka :-):-):-)
Udało się z tymi zaszywkami :tak:
W końcu Adrianek będzie mógł prosto usiąśc i trochę świata zobaczyć :-D:-D
Dziękuję za podpowiedź
natt :tak::-p

reklama
Dziewczyny ja nie bardzo wiem gdzie są te zakładki. Szukam i szukam i nic... może za tępa jestem:)
Jeśli możecie to poproszę jakieś zdjęcie instruktażowe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry