• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

Basiu ja bym zareklamowała!

Mi ostatnio zapięcia szwankują już dwa się urwały przy zakładaniu a na prawdę mocno ich nie szarpie!

reklama
Zylcia mi się podobają bardziej te z lidla bo łatwiej wyczuc że mokre. Koleżanka mi też mówiła że w kauflandzie są też dobre jakieś na L Label czy jakoś tak, no i są teraz w promocji. I one tez nie mają tego wkładu zielonego;)
Te lidlowskie nie mają wkładu zielonego? A myślałam że mają.
O tych z Kauflanda też słyszałam że dobre - ale mam niestety do tego sklepu za daleko.

a ja mam cała mega pake pampów chyba jakichś oszukanych - wkład jest tak cienki że jakby aż poprzerywany-takie prześwity są, nie wiem czy któraś z was się kiedyś z czymś takim spotkała???

Trochę tych pampków w naszym krótkim życiu poszło, ale nie terafiłam na ani jednego felernego.

Basia zareklamuj paczkę!!

To chyba nie ten wątek, ale nie wiem w którym zapytać, a że przy pampkach...
Nad morze biorę jednorazówki i tu moje pytanie, ile pampersów idzie wam na dzień? I dla bardziej doświadczonych mam, czy mogę Jagodę ubierać tylko w strój kompielowy do wody, czy też zakładać pieluszki do pływania? Chętnie bym ją puszczała na golasa, ale boje się zboczeńców popaprańców. Jedziemy na tydzień, mam takie ekologiczne bawełniane jednorazówki ale są chłonne jak pampersy, ale 20 to mi chyba nie wystarczy, nawet licząc że na 3 godz. dziennie załozę pływaki?

miranda :-) ja bym brała minimum 6 gatek na dzień... a na plaże to chyba bym brała kąpieluszki bo bałabym się zakażenia dróg moczowych - no ale Monia ma z tym problemy i my nawet na zwykły basen chodzić nie możemy :-( czy to kąpieluszkach czy bez :-/

miranda :-) ja bym brała minimum 6 gatek na dzień... a na plaże to chyba bym brała kąpieluszki bo bałabym się zakażenia dróg moczowych - no ale Monia ma z tym problemy i my nawet na zwykły basen chodzić nie możemy :-( czy to kąpieluszkach czy bez :-/

zgadzam sie w 100% na plaze czy do wody są kąpieluszki,bo u tak małych dzieci o infekcje dróg moczowych bardzo szybko
a na dzień to zalezy czy bedziesz miała np.nocnik ze sobą i bedziesz wysadzała juz,bo wtedy możnesz nawet ilosć papmkow zmniejszyć do 4 ale 6 to minimum

reklama
dziewczyny, pochwalcie się książeczkami dla swoich pociech :-) chciałabym kupić jakieś Mai, ale nie mam pojęcia jakie... myślałam o jakichś z obrazkami lub takie jak do kąpieli albo coś w stylu jak te, co są gratis do pieluszek dada w biedronce, tylko gdzie mam kupić te bajki? :confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry