• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

Mitemil to tak jak mój Bartolo- wydawało mi sie że Karol ma wysokie ale Bartek w buty po nim nie wchodzi:() ale znalazlam buciki Follow Bee regulowane na trzy rzepy na calej długość zrobione identycznie jak firmy Bartek ale kosztowały 40 zl a nie 140!!! nie pamietam nazwy sklepu w którym kupiłam - chyba CCC ale poszukaj- moze u was też są....
edit - sprawdziłam, w BOTI nie w CCC, o coś takiego C2009207AD, Typ: Sandał , Marka: GUFO, Kolory: Khaki , Granatowy , Przedział rozmiarowy: 19,20,21,22,23,24, poszukaj może dla dziewczynki też cos znajdziesz regulowanego, zresztą takie sandałki to wg mnie to mogłyby być unisex:) no ale wiadomo że dla dziewczynek to robia różowości, falbanki itp ;)

Bardzo Ci dziękuje. Przejrzalam stronke i pare modeli wpadło mi w oko. Musze taraz poszukać sklepu. Co do koloru, to uwielbiam róż choć staram się kupować też rzeczy w innych kolorach z myślą o drugim dziecku. Natomiast buty każde dziecko powinno mieć nowe, więc moge poszaleć ;-):-D

reklama
Dziewczyny czy wasze dzieciaczki śpią na poduszce? Moja Hania od urodzenia nie ma poduszki tylko podniesiony materacyk od strony głowy - taki klin wstawiony pod materac. Zastanawiam się kiedy dać jej poduszkę. W sumie chyba wygodnie jej się śpi...

Mój też ma taką prościutką, chociaż teraz jak miał katar to mu dałam jaśka i chyba zostawię bo mu wygodniej :-) I będzie spał Jasiek na jaśku :-D ;-)

Moja od urodzenia miała naleśnikowatą podusie, ale po 6 miesiącu zaczęła z nią takie cyrki wyprawiać, ze teraz śpi całkiem na płasko.

reklama
wlasnie ostatnio też się zastanawiałam nad wyciągnieciem poduszki tej od kołderki no ale gdzieś czytałam że lepiej do 1 roku bez poduszki a i troche się obawiam bo młoda mi śpi na brzuchu. Jak do tej pory to śpi na płask bez poduszki ani klina.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry