• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

jezeli chodzi o buciki to kupuje w ccc albo w boti i nie zamierzam wydawac na buty wiecej niz 60zł!!
Dokładnie mam to samo zdanie, na szczęscie nogi moich dzieci sa zdrowe mimo ze nie nosza butów za tyle kasy, ja nawet sobie nie kupuje takich drogich butów, nie stac mnie i tyle.
Co do wysokiego podbicia to każde z moich ma trzeba sie naszukac ale można dostać tańsze egzemplarze

reklama
a ja kupowałam Bartki i Elefanteny i Jasiek teraz w ortopedycznych za 509 zl pogina :-(

nie ma reguły..., ale kupując te drogie (dobre???) buty mamy po prostu czyste sumienie....

a ja kupowałam Bartki i Elefanteny i Jasiek teraz w ortopedycznych za 509 zl pogina :-(

nie ma reguły..., ale kupując te drogie (dobre???) buty mamy po prostu czyste sumienie....
Moze i tak ale jak ma sie wybór kupic pampersy na cały miesiąc albo buty za 150 zł to uwierz mi padnie na pampersy. A moje sumienie jest czyste ze w ogóle kupie buty

Kasia...bo ja to taka meczennica jestem :-) wszedzie swoja wine widze i jak tylko moge to się staram wyrzuty sumienia "przekupic" :-):-P

no i wtedy przy Jasku takich problemów finansowych nie mieliśmy - było nas stać... teraz nie wiem jak będzie...

Żeby to było takie proste,ze wysoka cena=super jakość. Tak niestety nie ma!A pamietajmy też,ze wiele produktów jest drogich,bo producent inwestuje kupe kasy np.w reklamę. No a my musimy za to zapłacić kupując włąśnie taką parę bucików "markowych"...trzeba być czujnym i nie dawać sie nabierać.

ja to sobie zrobiłam liste firm które mają "zdrową stopę" i tylko tych firm buciki brałam pod uwagę. Oczywiście nie wszystkie widziałam na żywo bo w sklepie nie wszytstkie firmy były. Ale wchodziłam na ich strony. Podobały mi się Mrugały tylko też nie są tanie...:-(

Ja również od początku wierna pampersom i chyba już tak zostanie. :tak:
Co do bucików Martyna ma tak wysokcie podbicie, że żadne buty wcisnąc na noge jej nie potrafie, więc czeka mnie nie mały wydatek w sklepie Bartek:wściekła/y: (tam podobno coś znajde), ale to dopiero jak mała zacznie chodzić. :zawstydzona/y: Teraz zpacerujemy w... skarpetkach.:sorry2:
Mitemil to tak jak mój Bartolo- wydawało mi sie że Karol ma wysokie ale Bartek w buty po nim nie wchodzi:() ale znalazlam buciki Follow Bee regulowane na trzy rzepy na calej długość zrobione identycznie jak firmy Bartek ale kosztowały 40 zl a nie 140!!! nie pamietam nazwy sklepu w którym kupiłam - chyba CCC ale poszukaj- moze u was też są....
edit - sprawdziłam, w BOTI nie w CCC, o coś takiego http://www.butyboti.pl/katalog/sandal-gufo-3529150000007, poszukaj może dla dziewczynki też cos znajdziesz regulowanego, zresztą takie sandałki to wg mnie to mogłyby być unisex:) no ale wiadomo że dla dziewczynek to robia różowości, falbanki itp ;)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry