• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

My mamy przy przewijaku mały koszyczek w którym są maści, kropelki i kremy, których obecnie uzywamy wiec Zocha zawsze z miłą chęcią grzebie tam i wyciąga pokolei wszystko i oglada a czasem chce pakować do buzi ale jej nie daje. Mamy też tam łyżeczke, która jej czasem daje żeby sobie gryzła. Wiec młoda ma zajęcie to i leży w miare spokojnie(tylko nogami strasznie kopie, całe cycki mam już skopane:-( )

reklama
Izabela ja nie mam tych niekapków ale mam z Aventu. Zrobiłam identycznie jak Kasia - tzn wyjęłam zaworek i teraz leci ciurkiem - z zaworkiem nie leciało prawie nic i się dziecko tylko denerwowało.

Mam też taki jakiś zwykły bezfirmowy kupiony w tesco - też u mnie działa lepiej bez zaworka.

Ale słyszałam dużo dobrego o tych kubeczkach balonikach z Canpola.

Nasz 1 kubek to MAGIC KUBEK NIEKAPEK AVENT 200 ml 4 kolory (1055894459) - Aukcje internetowe Allegro. I tak jak dziewczyny piszą słabo leci, więc Zosia uzywała go bardziej jako gryzaka niż kubka:sorry:
2 to CANPOL LOVI_KUBEK 360_9M+ 210 ML + GRATIS, HIT!! (1058479881) - Aukcje internetowe Allegro
na początku było ok, Zosia ładnie z niego piła no ale niestety po kilku razach zaczął przeciekać:no:
jako 3 kupiliśmy bidon z canpola, nie mogę znaleźć identycznego ale coś bardzo podobne do tego k2` CANPOL BIDON ZE SKŁADANĄ RURKĄ!! 56/113 (1049317143) - Aukcje internetowe Allegro i zdało egzamin! Zocha teraz herbatki pije tylko z niego:-)

Ja mam najzwyklejszy przewijak na łóżeczko :tak: i nic mi się z nim nie dzieje, nie pęka cerata ani nic innego.
Teraz tak jak u Was cyrk na kółkach z przewijaniem i przebieraniem bo Adrianek nie uleży tylko cuduje ile wlezie :-D:-D:-D

Natomiast niekapek mam z Nuby ale Adi nie bardzo lubi z niego pić, woli butelki.
Muszę z Nim jeszcze poćwiczyć :tak:;-)

reklama
dzięki dziewczyny za odpowiedzi :-)
my mamy niekapka z nuby, ale chciałam Mai dokupić drugi :tak:
co do przewijaka, to my mamy taki zwykły usztywniony na łóżeczko i nadal z niego korzystamy-co za wygoda, a żeby Mai nie było w dupkę zimno, to nakładam na przewijak pokrowiec frotte ;-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry