reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

Izabelciu,faktycznie przeoczyłam...przepraszam Cie bardzo. Ja mam tego drugiego i w kolecie miałam folie. Na nogi nic nie ma,ale dla mnei to nie byl problem bo ja mam taką osłone graco,ktora psuje i do gondoli i do spaceróy,wiec powiem szczerze,ze osłonką i tak nie byłam zainteresowana:).
Ale wiem,że do niektorych cybexów nie wiedziec czemu nie dają folii,ale do niego z powodzeniem pasuje tez tak uniwerslana( uzywam je wymienie.bo czasem gdzies ktorąs wypakuje i nie pamietam gdzie,wiec wtedy druga zgarniam i śmigam). A z wózka jestem baardzo zadowolona,lekko sie prowadzi,ta buda regulowana jest fantastyczna bo nie trzeba parasolki brac jak słonko po oczkach daje:),ma regulowaną raczek weic mozna sbie dopasowac zeby sie wygodnie prowadziło:).

Aaa i wiesz ja mam go od roku,bez problemowo przeszedl całą jesień,zimę,lato:) i własciwe poza brudnymi kołami to wyglada jak nówka sztuka:)

Skleroza nie boli. Jeszcze powiem Wam dziewczynki i to sie tyczy wszytkich parasolek,czy tych wózkó z małymi kółkami. Warto kupić WD40 i popsikać łożyska. Nic nie piszczy,nie trze i w ogole. To nam gosć w sklepie doradził i faktycznie tak zrobilismy,nasmarowalismy i jest swiety spokój. Pewnie po wizycie nad morzem bedzie trzeba zabieg powtorzyc bo tam jest niemiłsierna piaskownica i żadne łożyska tego nie wytrzymują:):).

Ostatnia edycja:
reklama
natt, jeszcze raz wielkie dzięki :tak::-)
w tym zestawie z allegro właśnie nie ma folii :eek: nie wiem czemu, a pokrowca to ja w sumie rzadko używałam, częściej kocyk szedł w ruch ;-)
zastanawiam się tylko czym się różnią te 2 cybexy, poza wyglądem zewnętrznym? ;-)
co do wd40, to również polecam, mąż też co jakiś czas mi psika kółka i nic nie skrzypi ;-):-D
aaa natt, który kolor posiadasz, pytam tak z ciekawości? ;-)

dominiczka, a ty już podjęłaś decyzję co do spacerówki?

ja jeszcze się zastanawiam nad tym wózkiem X-LANDER X-GO +Parasolka+Osłona na nóżki OD RĘKI (1497956750) - Aukcje internetowe Allegro, ale poczekam aż się pojawi w sklepie i oblookam na żywo :happy:

natt ja właśnie za tydzien jade nad morze z Adriankiem i tak sie własnie zastanawiałam jak mój nowy wózio zniesie piaszczyste spacerki :sorry:
X lander dawał sobie radę bez problemu a w tym boję się że piasek mi w koła powchodzi, w sensie tam w łożyska :baffled:

izabela brakiem folii to Ty się nie przejmuj.
Ja właśnie zamówiłam sobie folię uniwersalną za całe 9,99, dam znać czy fajna jak przyjdzie :-D

Dzięki Natt
Wydaje mi się, ze bez problemu Oliwia powinna dreptać po ziemi, bo wysoka lalunia mi rośnie. Z tego co spotykamy się z rówieśniczkami to jest najwyższa, a ostatnio nawet była równa z Karolcią która skończyła 2 latka w lutym. Więc szok przeżyłam.
Nic zostaje mi się wybrać w sobotę do sklepu i przymierzyć dziewczynkę.
Domi ja myślę też o lecie, ale chce by jej dziadkowie kupili już na święta rowerek, wtedy ja nie muszę ruszać moich zaskurniaków :-).

Co do wózka my się mamy http://allegro.pl/wozek-spacerowy-lira-4-euro-cart-gratisy-i1496895891.html kupiłyśmy miesiąc temu (dziewczynka sobie wybrała) i nie żałuje. Lekki, wygodny, łatwo się składa i Stokrotka uwielbia w nim siedzieć :-).

A jeszcze jedno pytanko lepszy drewniany http://allegro.pl/orginlny-rowerek-biegowy-hello-kitty-i1495843442.html czy taki http://allegro.pl/kettler-rowerek-biegowy-ksiezniczka-hello-kitty-i1465241049.html ??

Ostatnia edycja:
nam latem piasek z plazy powchodził w kółeczka, ale jak wróciliśmy to wszystko dokładnie oczyściliśmy i śmigał jak nowy (i śmiga do teraz); tylko oczywiście mniejsze kółka ciężko "jadą" po plaży, lepiej ciągnąć wózek tyłem;

andariel ;-) ja wlasnie ze wzgledu na wakacje nad morzem (o ile w ogole do tego wyjazdu dojdzie) szukałam jak dzika lekkiej spacerówki na duzych kołach ;-)
na szczescie znalazłam i załuje ze dopiero teraz bo juz w zeszlym roku moglam sie za taka porozgladac...chociaz nie wiem jakby sie 3 kolowcem po wielkim sniegu jezdzilo...

no fajny Malbertka - gadam z małżonem, ale on jest zwolennikiem szprychów hehe i póki co wpadł nam taki w oczęta:
Schwinn 12" Roadster Rowerek trojkolowy 3 kol (1495234587) - Aukcje internetowe Allegro
no i ten co ostatnio pokazywałam taki 4 kołowy.
no a u nas w komisie stoi wózek urban detour od mothercare za 180zł (może da się potargować), ale kompletnie ufajdaczony i niezadbany, ale jeździ jak złoto, bo wsadziłam młodą, no extra.
Wózek Mothercare Urban Detour trójkołowy (1501084486) - Aukcje internetowe Allegro
o taki tylko granatowy kolor.

reklama
malbertka my go mamy, o taki (mozesz nawet poczytac opinie innych ludzi

Smart Trike Plus with Sun Roof and Bag - Blue. Reviews, Smart ...

to samo tylko wersja plus - bez kubeczka,bo byla bardzo duza roznica w cenie, wiec wybralam ten tanszy i jestem bardzo zadowolona. uzywamy go od zeszlej wiosny w wersji dla maluszkow a w tym roku odpielam baldachim i to zabezpieczenie naokolo, zostal sam rowerek z palakiem. bardzo palak jest poreczny, skrecasz jedna reka, leciusko. rowerek jest naprawde superowy, nie zaluje, ze kupilam. w tym roku przymierzam sie do hulajnogi, bo tu wielki szal hulajnogowy panuje :-D

Do góry