Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jagoda pasy u małej są w połowie plecówi muszę je na maxa wyciągać aby ją zapiąć...
. Bo jeśli mała mieści się w rozmiar 68 to taki fotelik powinien jeszcze do co najmniej rozmiaru 80 wystarczyć.

no niestey za pozno-kupilam w koncu butelke i smoczki do butli TTpewnie już za późno odpowiadam ale dla mnie nuby to najlepsza firma.
tt nigdy więcej nie kupie i nikomu nie polecę. drogie g.. szybko się zużywa i w dodatku mleko zbyt szybko płynie w tych dokupowanych smoczkach. Ja kupuje teraz smoczki nuby i jestem zachwycona, dodatkowo zakupiłam też ich miseczkę. warto przejść się do apteki bo u mnie była tańsza niż na allegro
Miseczka Do Kuchenki Mikrofalowej, 3 Kolory, NUBY (856729355) - Aukcje internetowe Allegro
dzieczyny myślicie już o spacerówkach. Moja mała zaczyna niemieścić się w gondoli i zaczynam się rozglądać za czymś fajnym