Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja mam spacerówkę Zooper w wersji Waltz. Jest fajna, waży ok 7 kg, ma łączoną rączkę, super regulacje oparcia. Składa się ją w dół, nie jak parasolkę (dla mnie akurat to czasem wada nie zaleta).. ale ogólnie jesteśmy mega zadowoleni z tego wózka, Zuzka jeździła nim od 5 mca życia.
zooper.pl

Ja (w UK) dostalam ta karte juz na poczatku ciazy ale nie jest tu od niczego zalezna;-)Co do Oilatum - tak jak pisze Asienka - tu zalecaja dla starszych dzieci wiec ja kupuje pelnoplatnie w aptece.Abejka już wstępnie wiem jak to jest z tym Oilatum:-). Trzeba mieć kartę medyczną (medical card), wtedy większość leków, wizyty u lekarzy i dentysty sa za free. My się o nią dopiero staramy, bo ona zależy od dochodów i nie łatwo ja dostć:-)
:-)
Dam znac jak sie sprawuje
byłam w smyku - są karuzele np tiny love za około 209 zł, ale chyba sobie już daruje ten zakup. Mała zadowolona z maty edukacyjnej, ma tam grające elementy więc karuzele odpuszczę.Kasiulec, rzeczywiście można się wściec. Z tego co wiem, w smyku powinny być. Swoją drogą... wiecie, że smyk ogłosił upadłość??

niegłupi ale ja potrzebuję czegoś większego (buła okrągła jest z deka), na pewno z większymi kółkami... bo jak kupię jeden to sprzedam maritę a na wsi to wiesz jak jest z tymi kółkami
ja raczej myślę o czymś takim:
wózek Baby Design Sprint +pokrowiec+folia+KURIER (863101208) - Aukcje internetowe Allegro
). Ja ogólnie chciałam w miarę małą spacerówkę - i pewnie kupiłabym tez chicco ct04 który zachwalała roksi, ale nie przemawiają do mnie nie usztywniane oparcia w wózkach.... w grę wchodziły też Mclareny ale one to już wogóle mają mikroskopijne kółka..