reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Guziczku pokoik piękny..:tak:

I nie pamietam która z was miała te przegródki w szufladach, ale tak się zakochałam, że se zgapiłam i kupilam: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90122587 także dziękuje za świetna podpowiedź..teraz to ja mam dopiero porządeczek :tak:

aaaa i kupilam jeszcze to: GzS*Dywanik dywan plusz 80x100 RÓŻOWY ZAJĄCZEK (749392283) - Aukcje internetowe Allegro
model 1 czyli ten brązowy :) sorki, że tak sie chwalę, ale chorowałam na taki dywanik juz dawno..znaczy..Kajtuś chciał ;-)

reklama
I nie pamietam która z was miała te przegródki w szufladach, ale tak się zakochałam, że se zgapiłam i kupilam: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90122587 także dziękuje za świetna podpowiedź..teraz to ja mam dopiero porządeczek :tak:

aaaa i kupilam jeszcze to: GzS*Dywanik dywan plusz 80x100 RÓŻOWY ZAJĄCZEK (749392283) - Aukcje internetowe Allegro
model 1 czyli ten brązowy :) sorki, że tak sie chwalę, ale chorowałam na taki dywanik juz dawno..znaczy..Kajtuś chciał ;-)

Ciesze się ,że mogłam pomóc;-)akurat nie miałam kasy na kupne przegródki więc sama zrobiłam:-)

Dywanik super- szkoda że nie mam paneli też bym taki nabyła:-)

Hej dziewczyny wstawiam w końcu zdjęcia kącika mojej córci:-):-)
A co do wstążek i innych paciorków stanowczo mówię nie.

Ślizny kącik :tak: i ten pluszak cudowny :-)

Śmieszne zajączki :-D ten nr, 1 najładniejszy :tak:
ja na dywan zdecydowałam się na fioletowo/śliwkowe Shaggy 5cm :-) i to jest ulubione posłanie mojej psiny

Shenkoka ale superaśny dywan... szkoda że mała ma z nami pokój ale jak się przeprowadzę to na pewno zakupię podobny:-D:-D:-D
Co do komody to kosztowała na prawdę nie wiele bo niecałe 150 zł w ikea oczywiście:-D:-D Robiliśmy renowacje pokoiku naszego z mężem wtedy jeszcze nawet nie wiedziałam o istnieniu fasoli...

Dziewczyny zabieracie do szpitala jakiś jasiek czy poduszkę do karmienia ?
ja nad jaskiem się zastanawiam, może zabrać bo po cesarce to może się przyda podłożyć przy karmieniu :confused2:

Guziczku pokoik piękny..:tak:

Dywanik super:tak::tak::tak:

a co do jaśka do szpitala to też tak sobie myślę czy brać czy nie??? ja naszykuję w domu i wrazie W to moj M mi dowiezie ale myślę że nie będzie potrzeby bo nie chce brać pół domu ze sobą:-p

Jejka jaki genialny dywanik. Ja też taki chce... Kurcze, szkoda że malutka nie ma narazie swojego pokoju:-(

I widzę że macie świetne lampki nad łóżeczkami. ja też muszę coś poszukać

reklama
Cuda tu dziewczyny pokazujecie :tak::tak:
ja jeszcze nie mam przygotowanego kącika szczerze mówiąc - może w przyszłym tygodniu przywieziemy łóżeczko, wtedy cyknę jakąś fotkę, ale cudów nie ma się co spodziewać, bo tu ciasno.
Chwalić się będę po przeprowadzce :-p:-p:-p:-D:-D:-D

A Jaśka do szpitala już spakowałam, bo ja lubię... ;)

Do góry