reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

reklama
Maluszek te serduszka ładne. Pamiętaj, jak przekłujesz Malutkiej uszy, aby zostawić te kolczyki ze stali chirurgicznej na co najmniej rok! I nie wierz, że można je wymienić po miesiącu.

ja wymieniałam po miesiacu młodej troszke uszko zaczelo ropiec wystarczyło dwa razy mascia posmarowac i juz sie nic nie działo ,Dorota miała takie malutkie kułeczka i polecam z takim zapieciem bo sie nie odpina a od wkretek te koncowki z tyłu ja kuły .Ja na roczek bede przekowac

2804312296

ależ dzisiaj zaszalałam :D najpierw w lumpku nakupiłam spodni dla Maluszka :D a potem wpadłam do smyka i nakupiłam body :D
smyka osobiście uwielbiam a tak to z używanych lubię george, next no i h&m i nowe i używane cuuudo :D
zaraz pójdę zrobić fotę tych rzeczy z s-ch :D uwielbiam, znalazłam taki fajny sklep, że cieszę się, że daleko bo bym majątek straciła :D

ubrannka.jpg
czuję się zmotywowana Tygrysku :D

oto moje dzisiejsze lumpkowe łowy :D
troszkę h&m, mothercare, f&f i kapp ahl w sumie 7 sztuk za ok 30 zł jako, że portki welurowe to jestem bardzo zadowolona :D no i kamizelka! mam fizia na punkcie kamizelek ostatnio hihi

Polisia fajne te portki, takowe tez by sie dla mojej córy przydały (tylko inny kolor oczywiscie coby sie dziewczyna nie obraziła ;-))

reklama
Do góry