reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

polisia a ja powiem tak ja mam jakiś fiks w oczach bo tak patrze na coś boszzz jakie to wielkie przecież Jaś się w tym utopi i co ubieram mu i tylko troszkę duże

reklama
Tygrysek ja mam zupełnie odwrotnie.... a jak ubieram to Majka znika haha topi sie w tych rzeczach.

Dziewczyny podsuńcie mi pomysł cos dla chłopca 2 latka - zabawka NIE GABARYTOWA. :confused::confused::confused: pod choinkę.

Tą lampkę z projektorem co kupiłam z allegro... co za badziewie, nie polecam.

Mój młody ma ponoć 66 cm a spokojnie jeszcze 62 nosi, nie wiem czy mi go źle zmierzyli czy co... poza tym w 2,5 miesiąca urósłby 14 cm?
No nie ważne, w każdym razie jedne 62 są na styk i pewnie za tydzień lub dwa będą już za małe, a inne 62 są jeszcze lekko za duże... jadę w tym tygodniu do tesco bo f&f ma jakieś obniżki 30% i kupię trochę bodziaków na ramiączkach i pajacyków z bawełny na 68 bo coś czuję że od stycznia zaczniemy ich używać.
Poza tym ostatnio byłam u weterynarza z moimi psami, poszłam tam pieszo z dzieckiem no i pani weterynarz jak się okazało ma dwóch synów i dała mi mnóstwo ciuszków po nich na jakieś 4-6 miesięcy :) firmowe, niezniszczone i śliczne. W ogóle powiem wam że ja od nikogo nic w życiu nie dostałam, ale od kiedy mam Huberta to ludzie już tyle rzeczy mi dla niego dali że wciąż mi kopara opada :szok:

Czy wy ubieracie dzieci inaczej na noc i na dzień?

Kasia ja na noc ubieram pajaca bawełnianego (samego nie ubieram bodziaka pod spod) a w dzien to roznie czasami body i pajac ale najczesciej body bez rekawka t-shirt na dł rekaw spodenki /leginsy i skarpetusie

KasiaP-P- ja na noc ubieram pajaca z bawełny a w dzień body długi rękaw lub krótki+bluzeczka na długi i spodenki-dresiki albo rajstopki.

My po wieczornym kąpaniu zakładamy bodziak, obecnie wolę z długim i pajacyk bawełniany ( welurowych Ada nie posiada) i na drugi dzień jak mam wenę to: rajstopki (leginsów mam full, ale mały kopacz jak kopie, to musiałabym chyba jej przykleić te skarpetki), skarpetki i bluzeczka, lub kiecka. Jak weny brak (np. dzisiaj) to: na pajacyka zakładam portki i skarpetki i już. Ogólnie to jak dziecko mobilne mi się zrobi, to wtedy przebieram na 100%, teraz i tak ciągle śpi, więc tylko portki ściągnę, a w pajacyku jednak wygodniej się śpi.

Axarai ja juz nie moge sie doczekac lata i małych gołych stopek :-pDorota uwielbiała gołe nozie i jak nie chodziła jeszcze to w woziu z gołymi jezdziła :-p:-) ach lato kiecuszka pielucha i juz mozna na spacerek isc :tak:a nie to co teraz:eek: ...teraz czekam na swieta bo uwielbiam Boze Narodzenie te zapachy w domu atmosfere niespieszne poranki i to ze moj m zawsze wolne od dnia przed wigilia bierze i po nowym roku dopiero do pracy wraca a i zeby sniegu duzo było :-p:-D a potem to od razu maj moze byc:-p:-D

Fasolka no, ja też uwielbiam Święta. Tylko nie wiem jak to teraz będzie, zawsze szliśmy na Wigilię do teściów, później do moich rodziców, albo odwrotnie, a później do domku, do przystrojonego mieszkanka z piękną Choinką, objadaliśmy się i oglądaliśmy filmy w łóżku. A teraz mamy spaś u teściów, do domku 1000km, wszystko pod czyjeś dyktando, no lipa pewnie będzie.:baffled:. Ja to uwielbiam ale u siebie na włościach.

reklama
Do góry