reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

w ikei 15zł, na allegro pewnie troszke drozej

aha czyli wsio za 65 zł w IKEA :)hmm na wypłatę jade i tak tam bo kosz od razu chce kupić do klocków wafli to lukne i chyba zakupie :))miejsce na nie się znajdzie a mi chodzi aby jak najtaniej a dobrze :))

VERITA tak jak napisałam tamten bardziej mi sie widzi...:)

reklama
aha czyli wsio za 65 zł w IKEA :)hmm na wypłatę jade i tak tam bo kosz od razu chce kupić do klocków wafli to lukne i chyba zakupie :))miejsce na nie się znajdzie a mi chodzi aby jak najtaniej a dobrze :))

VERITA tak jak napisałam tamten bardziej mi sie widzi...:)
mi tez pasuje chociaz kolor to tylko czerwony do wyboru, pokarze mojemu jak wroci,tylko on od razu kupuj jak ci sie podoba i tyle dyskusji :shocked2:

Tygrysek a widziałas na zywo krzesełko na takim stelarzu tz nogach bo mi one jakos mało stabilne wydaja ,ale moze to tylko tak wyglada :-)

Verita mi sie ten drugi widzi :-)

oj pamiętam zakupy w Argosie za czasów bytności w UK ;-)
z wózkami nie pomogę bo parasolki mam zamiar "przymierzyć" na juniorze osobiście :tak:

dla mnie krzesełko z wyjmowaną tacką i stabilne na 4 nogach z regulacją wysokości :tak:

a to moje dzisiejsze łupy z przeceny w F&F w Tesco ceny od 6-12pln ;-)
Arturek 008.jpg ceratka
Arturek 009.jpg kapelutek
Arturek 010.jpg Arturek 011.jpg Arturek 012.jpg
Arturek 013.jpg czapka z ochroną szyji :-D
Arturek 014.jpg i jak zwykle pieluszka :-D

chciałam już coś na lato, ale nie bardzo wiem jaki rozmiar będzie na topie a poza tym TZ stwierdził,że i tak pójdę i pół sklepu wykupie w Pepco :-D

strokrotka ja tez mam ta bluzke z potworkiem rozm.74, tej z Tygryskiem niestety juz u nas nie bylo i ja mam z autkiem z aut, ale ja kupowalam jakies 2 miesiace temu rozm.74p

patrzalam dzisiaj za jakas czapeczka ale nic nie bylo

STOKROTKA super:))

Ja już jestem zdecydowana(dziekuje LOTKA)na wypłatę jedizemy na zakupy do Auchanu i przy okazji IKEA gdzie zakupie to krzesełko z tacką:))

Ja potrzebuje tyle aby dziecko posadzic nakarmić czy jak będzie już pora samo sobie poje i to wszystko...do zabawy ma lezaczke matę jak i tez dziecie rackzujące gdzie nie nie mam zamiaru krzesełka używac do czego innego dlatego bajery w innych krzesełkach mnie nie interesuja...też one sa większe cieższe a składać ja i tak tak nie będę (ale to z IKEA też można;) )także nie wymyslam :))a cena bardzo fajna jak za nowe krzesełko :))

reklama
Ja mam w tej chwili to ikeowskie poskladane, lezy na szafie w sypialni i czeka, az maly go zacznie uzywac :-)

Do góry