reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

Ale ja za staroswiecka jestem na te nowoczesne wózki. Ja też potrzebuje w zasadzie parasolke bo do auta , ale wiem że zimą musze mieć do niej ocieplacz. Potem folię bo ciągle pada dlatego patrzę na taki typ. Nawet widziałam ta Patrysi spacerowke ale z fotelikiem do auta a po co mi jak ja mam. Teraz mam 2 modele cosatto i chicco między nimi się waham. Co do uzywanych wózków to mało ich jest w mojej okolicy, a ja daleko jechać nie będę bo nienawidzę jeździć i wole zamówić przez kuriera. Czyli dalej nie wiem co robić

reklama
Ja tak wlasnie mysle i dumam, (co ja bym bez was zrobila) i wymyslilam, ze nie bede szukac spacerowki pod teren wiejski, czyt u mnie jeziorko i morze, tylko kupie jaka chce a nad morze bede brala z wozka 3w1 spacerowke, Kasieq, jakos mnie oswiecilo, a ja kombinowalam i myslalam gdzie ja takie wieksze , grubsze kolka znajde przy lekkim i latwo skladalnym wozku :-D

Stokroc sliczne te buteleczki, juz je gdzies widzialam, u nas mniej popularne ale tez dostepne. Ja sobie bardzo chwale smoczek aventa z 3 predkosciami, wystarczy przekrecic aby uzyskac pozadana szybkosc, nie trzeba zmieniac smoczkow, nasze mamy tak nie mialy :-D

W realu bodziki do jutra są za 4 i 5 zł ;-)

najbliższy Real mam w Rybniku ;-)

Ja tak wlasnie mysle i dumam, (co ja bym bez was zrobila) i wymyslilam, ze nie bede szukac spacerowki pod teren wiejski, czyt u mnie jeziorko i morze, tylko kupie jaka chce a nad morze bede brala z wozka 3w1 spacerowke, Kasieq, jakos mnie oswiecilo, a ja kombinowalam i myslalam gdzie ja takie wieksze , grubsze kolka znajde przy lekkim i latwo skladalnym wozku :-D

Stokroc sliczne te buteleczki, juz je gdzies widzialam, u nas mniej popularne ale tez dostepne. Ja sobie bardzo chwale smoczek aventa z 3 predkosciami, wystarczy przekrecic aby uzyskac pozadana szybkosc, nie trzeba zmieniac smoczkow, nasze mamy tak nie mialy :-D

ja mam od urodzenia te MAM i jestem mega zadowolona, dzieć nie ma kolki :tak:, ale fakt takiego smoczka jak piszesz to nie robią,rzeczywiście fajne rozwiązanie, no, ale nie będę teraz wymieniać :tak:

ayni heh nasze mamy to nozyczkami powiekszaly dziurki w smoczku heh
w ogole inaczej bylo...duzo mniej tych wszytskich ustrojstw, ubranek...
a ten smoczek z aventa tez mam, mialam dla Oliwki i teraz tez mam

Ja za kubełkowymi nie jestem dziecko praktycznie w takiej samej pozycji jest...

VERITA z fotelikiem?na pewno to ten co ja mam?do niego nijak fotelika nie zapakujesz ;)to tylko spacerówka jest...
KASIEQ heh na te nasze chodniki kompletnie nie pasuje ta spacerówka...kółka to by w powietrzu były :D

nic nie moge zacytowac to odpisze
fajny wozek ale musze miec parasolke
i drugi post ze taki sam wozek tylko czerwony ale ile ona w foteliku pjezdzie jak ma juz 7,5 kilo

reklama
to dostaliśmy od dziadków roz. 80 i 86

Arturek 016.jpg
bluza wiewiórka
Arturek 017.jpg

a to dostaliśmy w nagrodę za rejestrowanie zakupów w Panelu Konsumenckim ;-)
Arturek 022.jpg

Do góry