hahahaha czytaj czytaj....skanujesz swoje rzeczy w domu Lotka pięknie tłumaczy
jaka fajna wow!
nooooooooo to ja już ulotki nie muszę czytać bo wszystko wiem![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hahahaha czytaj czytaj....skanujesz swoje rzeczy w domu Lotka pięknie tłumaczy
jaka fajna wow!
nooooooooo to ja już ulotki nie muszę czytać bo wszystko wiem![]()
a kysz! ;-) wystarczylo mi bywac na koloniach i obozach jako "obsluga"...... nigdy wiecej (podziwiam za to nauczycielki, ze dają radę) ;-)ja wlasnie dolczylam do tego panelu
Lotka jeszcze raz dzieki nie chcialas zostac nauczycielka?
no i miałam isc spac ;-)dziewczyny, ten panel to warto sie rejestrowac? szczerze. i co za to sie dostaje?
no i miałam isc spac ;-)
http://ipk.gfk.pl/images/pl/pdf/katalog_nagrod_scan.pdf
teraz juz na serio znikam ;-)
Fajne zrozumialam ten etap a teraz drugie pytanie po co konkretnie sie to robi? My tego tutaj chyba nie mamyprzychodzi sie do domu z zakupow. wyjmuje zakupy na stol.
jest do tego broszurka, z ktorej sie wybiera, w jakim sklepie sie bylo, np dajmy na to biedronka, i kolo nazwy Biedronka jest kod kreskowy i robi sie klik skanerem ;-) potem paragon w reke i po kolei z paragonu(tak to jest najszybciej) skanuje sie kody kreskowe z tego co sie kupilo. potem podpina sie skaner do kompa, łaczy z netem i do tych juz zeskanowanych kodów recznie dopisuje sie ceny, za jakie sie te rzeczy kupilo ;-)