reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

To nasze całe zakupy odkąd dowiedzieliśmy się o ciąży:

Uploaded with ImageShack.us

1-pajacyk kupił tatuś (5.10.15 -19,99zł)
2-w paseczki kupiliśmy razem (5.10.15 - 15,99zł)
3- Pepco 8,99zł

reklama

1-zielony z biedronki
2-biały w zwierzątka (Tesco - 3,99zł)
3- wszystkie 3 na krótki rękaw (5.10.15 - 19,99zł)

A teraz ciuszki z lumpka :)
Body niebieskie z paseczkami 0,90zł, żółty pajacyk 1zł, body z niebieską koszulką i pajacyk biały po 1,50zł

Wszystkie body po 1,50zł za sztukę, buciki 0,50zł za parę :)

1- spodnie 4zł, kamizelka 1,60zł
2- komplecik 3zł

1-spodnie jeansowe, next 2zł
2- brązowe, H&M, 1,50zł
3- granatowe, F&F, 1,50zł
4- zielone, Hello baby, 1,50zł

1-czapka w reniferki 0,50zł, buciki para 0,50zł
2-czapka misiowa 1,10zł, buciki para 0,50zł

oraz pierwszy prezent od babci:

Wiem, wiem głównie to ubranka chłopięce ale dziewczęce zgarnia siostra, a w rodzinie chłopiec też się ma urodzić więc będzie komu dać jakby co :-)

Żanetka ale już obkupiłaś maluszka !!! superowo !!! śliczne te ubranka !!!
Anmika ja tez do optymistek nie naleze bo po wizycie u gin ajest oki ale tylko 2dni a pozneij zaczynam sie schizowac ale tak juz bedzi enim maluch nie zacznie kopac:( a idac przez sklep i widzac te male cudenka to nie da rady przejsc obojetnie obok nich !!!:) no i moze tez dlatego ze to pierwsze wyczekane i dlatego tak ,i nie marudzisz nam kazda z nas inne ma potrzeby ale nie ma co sobie mowic ze kupie cos dzidzi to si ecos stanie bo to stary glupi zabobon!!!
a kupilam juz posciel do lozeczka w sumie to nawet 2komplety z kubusiem puchatkiem :)

reklama
Łał, ale dużo zakupów :) dziewczyny a jakich rozmiarów kupujecie najwięcej? bo słyszałam że 56 nie ma sensu kupować więcej niż po 3 sztuki ze wszystkiego, bo dziecko po miesiącu z tego wyrasta albo od razu ubiera się rozmiar 64. Czy to prawda? bo już sama nie wiem jakie rozmiary kupować, a nie chcę kupować rzeczy których dziecko wcale nie włoży.

Do góry