reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

Ja w tej ciąży będę naprawdę bardzo egoistyczna, a więc NAJPIERW JA!!!! Dziecko i tak dostanie mnóstwo rzeczy z okazji przyjścia na świat, matki w tym względzie są zdecydowanie zaniedbywane :tak::-D Sama więc o siebie zadbam i będę się rozpieszczać ciążowymi gadżetami :-D

A ponieważ dużo rzeczy mi z zakupów odpada, to zaszaleję i kupię super mei taia :)) ekstra laktator i bardzo mnie kusi "kosz mojżesza" ...

Ostatnia edycja:
reklama
Ja w tej ciąży będę naprawdę bardzo egoistyczna, a więc NAJPIERW JA!!!! Dziecko i tak dostanie mnóstwo rzeczy z okazji przyjścia na świat, matki w tym względzie są zdecydowanie zaniedbywane :tak::-D Sama więc o siebie zadbam i będę się rozpieszczać ciążowymi gadżetami :-D

A ponieważ dużo rzeczy mi z zakupów odpada, to zaszaleję i kupię super mei taia :)) ekstra laktator i bardzo mnie kusi "kosz mojżesza" ...
ja mam podobne odczucia... zaczełam od butów ;-) M3231 CZÓŁENKA CZERWONE OBCAS ROZM *38* (2075658709) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. a w planie mam jeszcze jakies fajne ciuszki, no i podobnie jakis wypasiony laktator - ostatnio mialam straszny i wywalilam go czym predzej jak juz nie musialam z niego korzystac ;-)

Lotka, no, buciki pierwsza klasa ;-):tak::-D Też muszę za jakimiś fajnymi popatrzeć, ale ja w ciąży nie mogę za bardzo na wysokich obcasach chodzić - bardzo mi nogi puchną. Z kolei buty typu balerinki są bardzo, ale to bardzo nie w moim stylu...:-D:-D
Ja swój laktator tez wyrzuciłam... beznadziejny był. Teraz ten zakup dobrze zaplanuję!!!

Lotka, no, buciki pierwsza klasa ;-):tak::-D Też muszę za jakimiś fajnymi popatrzeć, ale ja w ciąży nie mogę za bardzo na wysokich obcasach chodzić - bardzo mi nogi puchną. Z kolei buty typu balerinki są bardzo, ale to bardzo nie w moim stylu...:-D:-D
Ja swój laktator tez wyrzuciłam... beznadziejny był. Teraz ten zakup dobrze zaplanuję!!!
Na codzienne bieganie raczej odpadają, ale mam w planie kilka imprez, potem egzamin koncowy i obrona na studiach... wiec sie przydadza... chociaz sie ciesze, bo ja nie wiem, co to puchniecie nóg.. ale konczymy ciaze w lecie, wiec teraz moge to odczuc, jak bedize goraco...

Wytargałam ze strychu pudło z ubraniami ciążowymi.... Masakra!!! ILE JA TEGO MAM!!! :-D:-D:-D Spoko, przyda się.:tak:;-):-D W planie zakup koszuli ciążowej, 2 bluzek z marszczeniami po bokach, sukienki na wyjścia (choć jedną mam, ale to na wysoką ciążę), butów... Letnią pora zakupię jeszcze sukienkę ;-)

cyniczna - mnie ten kosz tez kusi , baaaaardzo :):tak:

lotka
- no buciki ładne, pewnie o sobie też trzeba pomyśleć :))

Za dwa tygodnie umówiłam się do fryzjera i mam zamiar zrobić się na bóstwo , a jeśli chodzi o szmatki - to na wiosnę mam zamiar zaszaleć, znaczy się opustoszyc trochę konto męża - nieodwołalnie :))))):-D

Lotka butki piękne !!! i tan kolorek taki zmysłowy śliczniutki , zazdroszczę umiejętności chodzenia w takich butkach , ja niestety całe życie w baletkach i jak dla mnei baletki i japonki to najwygodniejsze buty jakie wogóle istnieją :) obcasy miałam ostatnio na swoim weselu i o 23 poszły pod stół:p ale marzy mi sie żeby kiedyś nauczyć się w takich butkach chodzić :)
Cyniczna super że masz aż tyle ciążowych ubranek :) mnie neistety czeka zakup całej garderoby bo oprócz 4tunik nie mam nic :) masz racje ze trzeba tez zadbac o siebie bo piękna mama to szczesliwa mama i szczesliwe dzidzi:)
co do fryzjera neistety ja musze wytrzymac az do grudnia bo mam swoja jedna fryzjerke i tylko u neij obcinam włosy ,siadam na fotel i mowie rób co chcesz i ..zawsze mega zadowolona nawet jak mam wygolony paseczek na głowie to mega happy jestem:)

http://www.be.com.pl/bluzka-hotel-mama-szara-p-512.html takie koszulki mi si epodobaja:)

Ostatnia edycja:
zgadzam sie z wami dziewczynki, mama w ciązy musi być atrakcyjna;-)Na wyprawkę dla dzidziusia mamy jeszcze czas;-)
Pozdrawiam

reklama
maja16, ja już w niejednym miejscu ( allegro, bonprix ) widzę takie fajne koszulki, ale kurcze, albo są w złym rozmiarze, albo w złym kolorze i trudno mi utrafić taką dokładnie jakbym chciała :-p A Ty sobie już taką zamówiłaś??

Do góry