reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

axarai ja mam najblizszy H&M 70km od siebie heh

ja raczej nowych ubranek w sklepach nie kupuje, bardzo duzo na wage w lumpeksach albo jak np. kurtke to na allegro uzywana, moja mala ma kurtki tylko nexta, spodnie pol na pol h&m i next, ale to wszydtko za gr kupuje, np rurki czarne dzinsowe h&m kupilam malej za 9zl, a ja akurat mam to szczescie, ze u nas jest lumpeks w ktorym ciuchy sa jak nowe i na wage, dla porownania bluzeczka disneya wychodzi 3,6zł a takie malusie dla noworodka to w ogole gr beda kosztowac, jutro wybieram sie do tamtego lumpa, jednak nie dam rady czekac na plec, bede kupowac na razie uniwersalne, biale, zolte, zielone itd

reklama
Next sprzedaje on-line, ale trzeba zapłacić kartą kredytową, a ja takiej nie mam:sorry:
Martusia koło mnie niestety nie ma fajnych lumpków, ale Kackowi ostatnio na allegro wylicytowałam świetne portki z nexa, i jestem taka dumna z siebie, bo pierwszy raz kupowałam z licytacją:-D

ktos o Zare pytal. u mnie rzeczywiscie najwiecej rzeczy dla starszych dzieci ale jest jeden duzy kat dla niemowlakow i noworodkow. Ja tam kupilam 3 sztuki ubranek. wzielabym wiecej ale malo unisexow. dosc drogo le jakosc rzeczy bardzo dobra. potem bylam w hm, zmacalam 3 bodziaki i sie zalamalam jakoscia tej bawelny, wiekszosc duzo tansza niz zara ale z szorsrkiej, cienkiej bawelny.
ja na razie juz nic wiecejnie kupuje, bo widze, ze moja mama zaczyna szalec a zaraz tesciowka dolaczy i bedzie mial bobas wszystko, co potrzeba a ja dokupie jakies bodziaki do "obsrania" :)

Dziewczyny, które mają blisko - polecam TkMaxx (Polski). byliśmy w weekend w naszym, poznańskim, można znaleźć mnóstwo fajnych ciuszków. Ceny takie... no więcej niż Tesco, stawiałabym bliżej Zary, choć nie totalnie tragicznie ale ciuszki na prawdę były bajeczne.

u nas w tkmaxie mozna czesto kupic super rzeczy za nei duze pieniadze :) takie markowe ubranka za kilka euro choc oczywiscie sa tez takie ze cena powala ostatnio widzialam kurteczke dla dziewczynki na około roczek za 300e !!!

u nas w tkmaxie mozna czesto kupic super rzeczy za nei duze pieniadze :) takie markowe ubranka za kilka euro choc oczywiscie sa tez takie ze cena powala ostatnio widzialam kurteczke dla dziewczynki na około roczek za 300e !!!

Maja16 bo TKMaxx w UK to jest lepszyJak mieszkaliśmy jeszcze w Londynie uwielbiałam tam buszować, ze sklepów tęsknię za primarkiem, dużo do odrzutu ale można było znaleźć co nieco :) Tutaj lubię domowe "gadżety" ale jednak ceny z dobitką dojezdną do Polski są.

Maybebaby - ooo Ty z Poznania?!!! W samym Poznaniu czy okolice? W TKMaxxie kupiłam super płaszczyk dla Ady :-)

Ja to zakupów na razie w ogóle nie robię, wsio mam po Adriannie.

Monaliza czekamy z niecierpliwością na foteczki:)
maybebeby no w Uk jest duuuzo lepszy i tk maxx i wszystkie inne sklepy łącznei z primarkiem i z duuużo niższymi cenami niz w Irl w ktorej jestem , ale co do Primarku to wlasnei tam zamierzam pokupowac troche rzeczy typu jakies skarpetki ,fajne kocyki maja , popatrze na bodziaki bo jednak cenowo to ogromna roznica w primar a np next :) choc czesto sa promocje w h&m i moze wlasnei tam pozagladam jak juz sie wytocze z domu no ale i tak jakies wieksze zakupy to dopiero dobrze po 20tyg narazie tylko cos co mega wpadneiw ok:)

reklama
dziewczynki , śliczne ciuszki , ale powiem wam , że ja mam jakąś schizę , boję się kupować jeszcze czegokolwiek , żeby nie zapeszać , myślę , że zacznę kupowanie po 15-20 tygodniu.

Do góry