reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

DSC_0463.jpgDSC_0471.jpgDSC_0470.jpgDSC_0469.jpgDSC_0468.jpgDSC_0467.jpgDSC_0466.jpgDSC_0465.jpgDSC_0464.jpgDSC_0472.jpgspioszki kupione w pl a reszta w h&m ,no tez si epochwale a co :)

reklama
cudne te ubranka :-) ja tez bede w koncu musiala cos kupic, bo mi tak jakos smutno, ze juz wszystko mam i nie czuje tego "szalenstwa" ;-)

Lotka81 - zupełnie mam tak samo :laugh2: Nawet kupowałam Adriannie coś na lato i mówię sobie, a kupię coś, a za chwilę raz, że nie znam płci, a dwa przecież ja wsio mam, a jeszcze rodzina w prezencie kupi, więc tłumaczyłam sobie, że mam jeszcze dużo czasu, aczkolwiek chciałam coś na wyprzedażach na jesień/zimę łyknąć, ale nic mi w ręce nie wpadło i nie było tego uczucia "muszę to mieć" ;-)

Dziewczynki piekne te ciuszki :-).Ja ostatnio z zakupami dla dzidzi sie opusciłam ale moje nastolatki na wiosne musiałam odziac a to wydatek niemały:dry:, teraz poluje na spodnie dla siebie bo jedne ciazówki to za mało ,
szczególnie jak ma sie psiaka wariata i czesto po spacerze z nia wygladam jak po wojnie błotnej:-p .Widziałam fajne rurki w h&m ale zabiły mnie cena 159 zl :szok:normalnie nie mam problemu zeby tyle za spodnie dac bo wiem ze długo pochodze ale w ciazy na pare miesiecy to sorki ale to za drogo,tym bardziej ze na upały tez cos trzeba bedzie cienszego kupic.
Ale z mysla o swietach bluzeczke sobie kupiłam:-)

Fasolka no nieststy ceny spodni ciążowych powalają na maxa :( zreszta wszystkie ciężarówkowe ubrania to ceny mają kosmiczne , ja szukam jakiejś kurtki płaszcza cosik na wierzch ale ceny mnie przerażają!:(

reklama
maja ja też szukam jakiegoś płaszcza lub kurtki która będzie pasować jeszcze na kilka miesięcy z brzuszkiem bo w Irlandii to gorącego lata raczej nie będzie:/ Wymyśliłam że kupie sobie swetry taki lejące elastyczne, bądź wełniane ciepłe, co brzuszek przykryją. Chyba prędzej to znajde i będzie na czas po ciąży też.

Do góry