reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

u nas wogóle bedzie problem z wózkiem :( bo w całym mieszkaniu mamy wykładzine dywanową ! przedpokój jest długi ale bardzo wąski , i nie wiem jak zmiescic na nim jeszcze wózek?! maluszek bedzie z nami w pokoju i nie ma miejsca juz na wózek moglby stac w salonie ale z drugiej strony nei chcemy go tez tak zagracac bo juz stoja tam na codzien 2suszarki bo tutaj nie mozna trzymac prania na balkonie a suszarni tez nei posiadaja wiec jak dostawimy jeszce do salony hustawke i lezaczek to juz wogole bedzie makabra :( no i wlasnei ta wykladzina jest problemem bo tu ciagle pada wiec kolak beda brudne i jak przejechac cala chatke zeby zaparkowac wozek??
zostawic na dole nei ma takeij opcji wiec to raczej bedzie ciezki orzech do zgryzienia :( no ale nic najwazniejsze ze mamy winde i nie bede musiala tachac woza tak wysoko :)

reklama
ja mieszkam na 2gim pietrze ;-) i dlatego zawsze szukalam jak najlzejszego wozka :-) niby niektorzy trzymaja na dole na klatce, ale nie odwazyla bym sie. zawsze w tych wozkach i kolo nich byl super smietnik, wiec podziekuje i wole wnosic nadal :-)
To zależy gdzie i z kim się w bloku mieszka, choć zdarzają się i kradzieże.

faktycznie gdzie będziecie trzymać wózki?
W piwnicy, ale my w domku jednorodzinnym i sami, a piwnica w płytkach ;-)

babeczki, znacie firmę BABALUNO? coś wiecie, polecacie?
Mam dużo ciuszków dla Ady z tej firmy i są niezniszczalne, dla Dzidzi zostawiłam, bo są jak nowiutkie. Polecam.

Ale ceny na wyprzedażach są już normalne i fakt ciuszki super.
yes2.gif

Ostatnia edycja:
hmmm dobre pytania z tym trzymaniem wozka, ja bede nowa spacerowke trymac u mamy w piwnicy w wozkarni, a tu u mnie na wsi gondole bede wnosic do domu a stelaz zostawiac przykryty folia na tarasie, a potem stara spacerowke bede miala u mnie na wsi tu na tarasie tez przykryta ale nie bedzie mi juz jej tak szkoda bo ona juz i tak jest wyblakla od slonca, Oliwki wozke mialamraz na tarasie raz w takim wagonie na podworku, ktory dzielimy razem z sasiadami ale teraz tam sasiedzi maja za duzy syf zeby tam wozek trzymac

Całkiem fajne te ubrania, mi szczególnie zależy na jakis fajnych przewiewnych i zarazem eleganckich spodniach na lato bo bluzki to w normalnych sklepach mozna kupić, zresztą mam jakies tuniki luźniejsze w szafie

superowe te stronki ale ceny faktycznie makabra !!! i wymyslilam wlasnei ze mam sporo spodni takie pumpy czy alladynki z zeszlego roku i poprostu poprosze mame zeby wszysla mi te pasy ciazowe i bede miala spodnie na lato:) a za tamte dalam po pare groszy bo na wuprzedazy kupilam wiec nei szkoda bedzie :)

Na tej stronie www.pieknamama.pl jak wejdziecie na wyprzedaże albo promocje to ceny nie są takie złe. Właśnie kupiłam spodnie, bluzkę i koszule i razem zapłaciłam 141zł + 10zł przesyłka. Mam tylko nadzieję, że ciuchy będą dobre, bo mierzyłam się sto razy. I potrzebuje jakikolwiek ciuch "na gwałt", bo rano stoje przed szafą i ryczeć mi się chcę, bo nie mam co ubrać :eek:. Brzucholek rośnie...

Ja się muszę naumieć wyszukiwać ciuchów w lumokach, moja mama takie ekstra ciuszki znajduje, kumpele chodzą ubrane jak te lale za kilka złotych, a ja jak wchodzę to nic znaleźć nie umiem, tyle, że ja nie cierpię łazić po sklepach, więc jak już idę to dlatego, że wypada, bo wyprzedaże albo siostra mnie za uszy ciągnie. Dobre jest allegro, ale z kolei ja uwielbiam przymierzyć i widzieć coś na sobie.

reklama
Właśnie ja też nie umiem szukać w tych lumpeksach, a szwagierka ma takie super ciuchy, że czasem nie chce mi się wierzyć że kupione za grosze. No i po sklepach też chodzić nie lubię, wolę w necie oglądać.

Do góry