reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

LILIJANNA kazde moje dziecko miało suchą skórkę tzn.z nóżek rączek schodził naskórek i musiałam oliwkowac gdzie po tym była śliczna gładziutka:)dlatego ja oliwkę juz zakupiłam i teraz...

reklama
Patrysia - no ja właśnie się odniosłam bezpośrednio do Ady, a jak będzie w przypadku Weroniki to wielki znak zapytania. :laugh2: Ba, czasem się zastanawiam na ile będą do siebie podobne pod względem wychowania, a na ile różne. Wiadomo dwa inne charaktery, dwie inne osobowości. :tak:

U mnie to Alanek był spokojniejszym dzieckiem tak powiem grzeczniejszym(teraz nadrabia hihi)jak i szybciej sie rozwijał (siadanie,wstawanie,chodzenie,mowa...)i też w nocy ładnie spał...:)

Lilianko 12 pajacyków??????!!!! idę policzyć swoje :p jak do jutra nei wrócę to jeszcze liczę:))))

pajacyków od newborn do 62 mam tylko 37:szok: bodów 42:zawstydzona/y: o ranyyyy!!! a do tego śpiochów ,kaftaników , bluzeczek spodenek no ja wiem ze sie nie wyrobie z ubieraneim Małego w tym po 1razie nawet :/// szwagierka ma termin n astyczen dobra qmpelka na marzec , i sąsiadka na kwiecień wiec bedzie si ez kim podzielic:)

Ostatnia edycja:
Lilianko 12 pajacyków??????!!!! idę policzyć swoje :p jak do jutra nei wrócę to jeszcze liczę:))))

pajacyków od newborn do 62 mam tylko 37:szok: bodów 42:zawstydzona/y: o ranyyyy!!! a do tego śpiochów ,kaftaników , bluzeczek spodenek no ja wiem ze sie nie wyrobie z ubieraneim Małego w tym po 1razie nawet :/// szwagierka ma termin n astyczen dobra qmpelka na marzec , i sąsiadka na kwiecień wiec bedzie si ez kim podzielic:)

Maja16 - żebym nie wiem jak Maleństwo ulewało to nie jesteś wstanie tego ubrać :laugh2: Bliźniaki by Ci się przydały. ;-)

Czytam... i widze ze nie tylko ja nie umiem sie opanowac nad zakupami... chociaz co do kosmetykow mysle ze mam wszystko co potrzeba i nie przesazilam ;-) 100_2680.jpg100_2682.jpg100_2683.jpg100_2688.jpg100_2689.jpg100_2675.jpg100_2704.jpg

moze dzis te zdjecia sie zaladuja,,, wczorajsze zakupy :)

Babydoll ubranka są prześłiczniusieńkie!!!!! boskie !!!
Lilianko no my liczyliśmy baaardzo na bliźniaki :) bliźniaków nei ma to choć ubranka jak dla dwójki:)))) najwyzej nie bede prała na bierząco tylko codziennie wyciagala nowe z szafy bo wszystko wyprane i wyprasowane to sobie zaoszczedze czasu pozneij bo jak mis ie nazbiera pralka wrzuce wypiore zloze do karttona i bedzie dla kolejnego maluszka :) a ile to było prasowania i prania to o rany!!! ale i tak si enei powstrzymalam i ostatnio na allegro zamowilam jeszcze dresy i bluzki na 62 ,mama krzyczy ze juz nic nei przywiezie :pPP

maja16 - no właśnie ja się jeszcze boję, że każdy coś dokupi, póki co delikatnie mówię, że wszystko mamy, ale moja mama się mnie zapytała jak sobie wyobrażam, że z pustymi rękoma przyjadą? Jej/swojej rodzinie to mogę powiedzieć, że potrzebuję to i to dla Adrianny, ale rodzinie A. czegoś takiego nie powiem.
I naszym marzeniem są bliźniaki, tym bardziej, że u A. w rodzinie są i to nie jedne. Jego tata ma siostry bliźniaczki. No nic przed nami oprócz tego jeszcze 2 porody to może się uda :laugh2:

babydoll - śliczne te ciuszki.

reklama
maja16
lililjanna
ach ten szał zakupowy :-D
a ja znowu obawialam sie blizniakow;-) sama mam siostre blizniaczke.... wiec myslalam ze jest spore prawdopodobienstwo....i w rodzinie tez sa blizniaki.... wiec jak sie dowiedzialam ze 1 to mi ulzylo-bo sobie nie wyobrazam poczatkow z 2-ka....;-) ale teraz jak widze gdzies na miescie blizniaki,,, chlopca i dziewczynke-ostatnio widzialam-to az sie zaczelam zastanawiac-ze moze i fajnie by bylo-za 1 razem odrazu 2-jeczka:-) wiec jeszcze moze blizniaki przedemna:-)

Do góry