reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

A ja chcialam córcie i mam....no ale to wymodlone, wypłakane i inne cuda :-D Coś zadziałało i jest pipocha :-D Nooo i teraz moge juz ja stroić :-D

reklama
Dziewczyny wiem, że ten temat był już tu poruszany kilka razy, ale mogłybyście mi doradzić w sprawie chusty? Szukam właśnie i widzę, że są różne- tkane i elastyczne...czym się różnią i które są lepsze? Młoda ma czasem dni, że nie schodzi mi z rąk, a ja jeszcze starszaka mam i nawet nie mam mu jak kanapki zrobić, bo jak Młodą położę to jest ryk...myślę, że chusta się przyda jeśli będę umiała ją zapakować do tego. A Wy dziewczyny używacie? Czy może kupiłyście i leży na dnie szafy?

Ja tez mam elastyczną ale Kluseczka robi się coraz cięższa i za kilka tyg. trzeba na tkaną przejść. Jeśli maluszek przekroczył 6kg to na pewno tkaną lepiej kupić.

Dziewczyny można gdzieś kupić takie kółka, ale w mniejszej ilości?
BRIGHT STARTS KÓŁKA KÓŁECZKA ZAWIESZKA GRYZAKI HIT (2835669330) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Poza tym zastanawiam się który gryzaczek kupić, bo mój Mały wszystko namiętnie "tka" do buzi i widać że przynosi mu to ulgę. JEdnak te wszystkie gryzaki ze sklepu są za duże i nie może sam ich utrzymać. Któraś z Was tu kupowała ten
MAMBaby Gryzak chłodzący z klipsem MiniCooler Clip (2831995029) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
A ja zastanawiam się jeszcze nad tymi:
MAMBaby mini GRYZAK Bite&Relax faza 1 2m+ (2832059764) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
MAMBaby mini GRYZAK Bite&Relax faza 2 4m+ (2831996249) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
NIe wiem czy nie kupie mu dwóch. Tego z klipsem i tego drugiego, tylko że oba są niby dla dzieci pow 2 miesiąca, czyli dla pierwszej fazy "ząbkowania" a ten trzeci jest na później.

Mój K. powiedział.. jak jest jeden wzór to on nic nie zrobi... nie potrafi najwidoczniej zrobić dziury w dziurze :szok:....

Miała być Matylda( Natalie Portman ) jest Leon ( Jean Reno ) :cool2: oby tylko urodę miała bardziej twarzową :D

DO h&m jedziemy jutro ( bo my na wsi mieszkamy i trza dojechać do takich specjalistycznych sklepów ) no i do IKEI ( którą uwielbiam ) dziecie zostają z babinką ( Moją oczywiscie nie teściową )

CO do tych gryzaczków to super ... mi tata z tej firmy przywozi gadżety (siedzi w UK) ale jak TYGRYSEK mówiła cena Tescowa jest mało opłacalna ( ilość sztuk/cena ) ... może dałoby radę z kim na spółę kupić bo ilość jest oszałamiająca choć sądzę że one mogą być fajną zabawką na później też ...

A co do tych gryzakowych smoków to sama chętnie poczytam opinie bo jak mieliśmy Benia to takich cudów nie było (chyba)

Ostatnia edycja:
reklama
Anmika u mnie dzieciaki miały takie jakieś gumowe kółka, i takie chłodzące, ale ogólnie gryzły co popadnie:-)
Ja dziś dostałam od m nianie Elektroniczna niania NEO z termometrem, REER | Nianie elektroniczne, monitory oddechu \ Elektroniczne nianie REER GmbH | BezpiecznyDzieciak.pl, zabezpieczenia dla dzieci, bramki ochronne zabezpieczajace, kask do nauki chodzenia, monitory nianie, Reer co bym co chwilę do pokoju nie biegała sprawdzać, czy młoda nie stęka, bo u nas nie słychać jak jesteśmy w dużym pokoju, albo w kuchni. I jestem po prostu zachwycona, malutkie to to takie, a jak ładnie słychać, temperaturę mierzy, na prąd, albo na baterie jest. Kabel długi więc u Ady w pokoju do prądu podpięłam obok łóżeczka, a drugi w dużym, i rewelacja:-) Młodemu kombinezon, i małej body i bluzeczkę z H&M, i bieliznę w Primarksie, bo na 62 już ma za małe pajacyki:szok:

Do góry