reklama

Wzrost i waga naszych dzieci

reklama
W sumie to się tym nie martwię, bo mały zdrowy jest jak byczek :-)
Wyszło mi, że będzie mieć 184cm, przerośnie nawet tatusia :laugh2:, a ja będę musiała się zaopatrzeć w stołeczek,żeby z nim pogadać:-):biggrin2:

Obliczyłam też ile JA powinnam mieć wzrostu i wyszło 172, a mam 168 - w sumie wiele się nie pomylił, no ale jednak zawyża.
I dobrze, bo wyszło mi też, że dzieci szwagra będą miały: dziewczynka 191,5, a chłopiec 204,5:szok:

Krupka - g'woli dokladnosci moj tez bedzie mial 192,5 czyli tyle ile Twoj :-)
Wprawdzie moj tesc twierdzi ze w ich rodzinie kazdy mezczyna jest o 10cm wyzszy niz ten z poprzedniego pokolenia - moj maz ma 191, tesc 181, dziadek mojego M mial 171... No, ale ja wole zeby Jasio jednak nie mial dwoch metrow :szok:
Obliczylam tez swoj wzrost i mi wyszlo ze powinnam miec 168cm a mam 166 - no ale blisko bylo :tak:

no to już jest kawał chłopaka do noszenia.

kurde ja muszę tez jechac do przychodni, zeby go zważyc, bo ostatni raz wazony byl na szczepieniu i to chyba w grudniu. o cholera. trochę dawno. chyba, ze cos pomyliłam.

reklama
mamo Q - no to waga w sam raz :-) Nie przedzwigasz sie przynajmniej ;-)

Ja Jasia wazylam ostatnio na szczepieniu w Sylwestra - nie ide na wazenie bo nie widze takie jpotrzeby - nie chudnie wiec pewnie tyje... Ale wolniej chyba (Bogu dzieki). Jak juz pisalam - kilka dni temu na wadze domowej wyszlo 10,2kg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry