reklama

Zabawki dla naszych dzieci! :)

reklama
Krzymek dostał ostatnio od naszych znajomych 2 zabawki Fisher Price...i za co oni biorą taką kasę to ja nie wiem - w jednej z zabawek zwierzątka mają naśladować głosy tych prawdziwych - nędza....wydobywają się jakieś skrzeki nie mające nic wspólnego z rzeczyistością...jestem zniesmaczona...

Czy wasze dzieciaczki też uwielbiają sprzątać? :-)
Szymek może ze mną sprzątać godzinami.

"Pomaga mi" ścierać kurze, przygląda się jak odkurzam (potem sam wciąga kabelek od odkurzacza do środka :-D ), zmywa ze mną podłogi- na rączkach ..hehe...

A pranie to jego ulubione zajęcie- jak włączam pralkę to uwielbia przyglądać się wirującemu praniu, a potem oczywiście podaje mi klamerki ;-)

Taki facet w domu to SKARB... Nikomu go nie oddam :-D

Iwosz!
A jakie to konkretnie są zabawki ? - będziemy się ich wystrzegać.
My mamy chodzik-pchacz z Fisher-Price i też mnie bardzo rozczarował.
A z kolei szczeniaczek-uczniaczek wg mnie rewelacja, więc chyba nie ma reguły, nawet tak dobra marka nie oznacza 100% super produktów.

jedna zabawka to taka niby farma - wóż, na którym jedzie skrzeczący gospodarz i zwierzątka - p naciśnięciu zwierzątka mają niby wydawać odgłos (krówka - muuu itd.) - i wierzcie mi to co wydobywają z siebie te zwierzątka nijak się ma do rzeczywistości...

druga to
H6319_c_1.jpg
coś takiego - od biedy może być, ale żadna rewelacja

nowa ulubiona zabaweczka emi jest bebenek jak sie w niego stuka to graja rozne dzwieki nawet mi sie podoba a emi wali w niego jak szalona:tak:

Filip dostał od babci na mikołaja huśtawkę, dziś kolega oddam nam wiertarkę, więc jutro chyba w końcu będziemy mogli ją zawiesić - pierwszy raz już był, tak próbnie trzymałam ją z mamą i huśtałyśmy Filipka, cieszył się strasznie :) A od nas chyba dostanie tą kolejkę mula - myślę, że mu się spodoba :)

reklama
Filip dostał od babci na mikołaja huśtawkę, dziś kolega oddam nam wiertarkę, więc jutro chyba w końcu będziemy mogli ją zawiesić - pierwszy raz już był, tak próbnie trzymałam ją z mamą i huśtałyśmy Filipka, cieszył się strasznie :) A od nas chyba dostanie tą kolejkę mula - myślę, że mu się spodoba :)

U nas huśtawka już od kilku dni zamontowana..na środku pokoju :-D Kinga uwielbia się w niej huśtać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry