Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dwa dni temu upatrzylam się już szóstego ząbka u mojej Wiktorii i chyba następne już są blisko, bo dzis w nocy nie dała mi spać, bo ciągle chciałamiec smoka w buzi....

Rowniez gratulujemy....:-)
Irtasiu, u nas takze nadal nic![]()
i u nas nadal nic

Rowniez gratulujemy....:-)
Irtasiu, u nas takze nadal nic![]()
i u nas nadal nic

Ja słyszałam wręcz odwrotną opinię, że nie należy w ten sposób pomagać, bo wtedy najlatwiej o zakażenie.Mój pediatra powiedził mi, że jak widać u dziecka przebijający ząbek(jak została cienka błonka) to można dziecku pomóc biorąc gazik na palec i leciutko szorować w tym miejscu. W ten sposób pomagamy dziecku i nic mu nie zaszkodzimy, a właśnie zanim ząbek się przebije przez tą cienką błonke to nasze dziecko daje nam najwięcej popalić.
Ja tez tak słyszałam od mojej pediatry,jak Kuba miał zasinienie.Mówiła,że rodzice robią taki błąd,a potem wdaje sie łatwo zakażenie,bo ranka jest dłużej otwarta.Jakos tak tłumaczyła.Ja słyszałam wręcz odwrotną opinię, że nie należy w ten sposób pomagać, bo wtedy najlatwiej o zakażenie.