dziubasek08
Fanka BB :)
Mam nadzieję, że ten nawyk nie zostanie. Sama podobno długo w nosie dłubałam, a teraz nie mam tego w nawyku
no nic zobaczymy....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zgadnijcie co zastałam.
Zachodzę a moje dziecko siedzi na naszym łóżku w mokrym body bez pieluchy.Dwa łóżka zasikane jedno próbował wycierać chusteczką higieniczna wiec granatowe prześcieradło było białe od chusteczek. Dobrze że pokrowiec z materaca mam ściągany więc mogę wyprać.Pod spodem gryka.
I już po spaniu..

tłumaczyłam że moje i nie ustępowałam ale miarka się przebrała gdy cholera zaczęła mnie szarpać, zrzucać i ugryzła
i ciach ją do pokoju obok, wracała, a ja ją odnosiłam i tak ze 100 razy w końcu tam została i się uspokoiła.
rzuciłam mu moim obiadem przed nos bo nawet spokojnie zjeść nie mogłam a on już drugą porcję wciągał w pełni zrelaksowany 
( ja skaczę gdy Hanka zrobi siusiu do nocnika, gdy Gośka coś wyleje, wywali itp ; chyba że już ma zaspokojony głód wtedy raczy podnieść zad w górę )...
Oj ale mi się jej żal zrobiło i mam wyrzuty sumienia za tę wczorajszą sytuację
Ale wytłumaczyłam jej dlaczego miała karę, że była niegrzeczna, gryzła mnie, Julię i popychała.