reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Martolinka bardzo ladna sukieneczka. Ja też jestem przeciwna tym balowym do chrztu.

Sama jeszcze chrztu nie zaczęłam planować glownie z powodu braku chrzestnych. O ile jeszcze chrzestną sie naleźć, bo albo kuzynka lbo moja koleżanka to facetów w odpowiednim wieku i do tego wierzacych brak.

Martolinka - skromna, super sukienusia.
Kikolek - też miałam kłopoty z wyborem, najfajniejsze, że miałam dwie listy - jedna, tych którzy mi najbardziej podchodzą, a druga kościelna, z tymi którzy mogą...:wściekła/y:

A wiec tłukłam sie extra do Carrefoura bo miała byc super promocja na piżamki za 14,99 zł a tu jedna FIGA Z MAKIEM Żadnego kosza z piżamkami ani nic ;/ udało mi sie kupić jedną za 15 zł UWAGA UWAGA z autkami Cars. Marcel juz zbzikował ;p No i do tego kupiłam 2 koszulki z krótkim po 5 zł - takie ciut wieksze - beda na drugi rok. Jedna prawe majtasków. I jedną białą rockową koszulke. Musiałam :D A ze 5 zł to jak za darmo ;p Bo ja wszystko kupuje co z rockowym akcentem :D:D Takze szału pizamowego w carfuże nie ma poza tą jedną ;/ ale kupiłam jeszcze koszulki wiec powiedzmy ze zadowolona jestem ;p IMG_0069.jpg

reklama
Do góry