martolinka
Mama i nie tylko :-)
Lotka my mamy zestaw Fryzjer i zabawa też super

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

to był strzał w 10 - serio

super wyglada na tym rowerku :-)to mój Marcel jakis chyba inny ;p bo w sklepie sie kłócił ze ten rowerek jest popsuty bo nie ma pedałów i nie bedzie umiał jechac bo nie mozna pedałowac. No i pogadane ;p Jeździ na takim:
Zobacz załącznik 484616
Mam nadzieje ze na nastepny rok jeszcze wystarczy. Młody rosnie jak na drozdzach ale chyba rowerka co rok nie bede kupowac nowego ;p W sumie tu foto robione z góry wiec Marcel złudnie wydaje sie za duży na ten model.
Póki co jest w 7 niebie i nawet hulajnogi go nie interesują ;p Lepiej dla mnie bo ten wydatek odkłada mi sie na poźniej ;p
mamy w klatce psa..... wiec wszystko zostawione na dole jest w jego siersci i smierdzi psem... wiec ja wnosze od zawsze i wozki i ten rowerek. moze sie uda potem z Mackiem wychodzic w chuscie, to wtedy Tomi z rowerkiem, zeby w koncu sie nim nacieszyl :-) a moze po porodzie odzyskam moje dawne mega siły i dam rade z wszystkim ;-)Lotka a nie mozesz tego rowerka na dole zostawic np pod schodami przypiety szyfrem do rowerów?