reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

ale pewnie Kuba nie dam nam posiedzieć na plazy dłużej jak 5 minut więc i tak będę się musiała zaraz ubrać :-)

reklama
Kilolek nad morzem też na pewno będzie mnóstwo stoisk z pareo i innymi drobiazgami, więc jeszcze zdążysz :)Strój śliczny.

to Ty chcesz x-landera a jaki model??i w jakim sklepie daja takie upusty??

X-lander XA 2009 spac+gond+fot.CabrioFix +adapter kurier gratis Wózek, X-lander, XA , [] - 2099.00 zł : dino sklep dla dzieci : wózki, foteliki, maxi cosi,jane, mutsy, casualplay, łóżeczka na razie jestem na takiego zdecydowana a sklep zwykly nie markowy taki "osiedlowy" ;-) dlatego moze jakis wiekszych narzutow nie maja.... ja sprawdzalam gdzie X-lander ma wozki na ich stronie a potem trzeba podzwonic i popytac o ceny znizki itp :) tylko ja akurat zaznaczam ze ma byc to ten z 2009 r. a nie wczesniejszy :D

Oto dzisiejsze zakupki.
trochę kiepskie zdjęcia, bo telefonem robione. Aprat jjuż naszykowany na wyjazd żeby żadnego kabelka nie zapomnieć ;-)

Ciuszki super ale to juz dla duzego chłopca - ja będe kupowac stopniowo bo nie wiem na jaki rozmiar bedę musiała kupowac jak przyjdzie lato....

A co do plażowania to dziewczyny uważajcie - koniecznie zaopatrzcie się w mocne filtry. Ja zawsze lubiłam wylegiwać się na słońcu ale teraz nawet jak wychodze na spacer to SPF 10 się smaruję. W ciązy wzrasta ilość pigmentu co powoduje nie tylko ciemnienie pieprzyków i blizn ale tez przebarwienia skóry i moga powstac plamy na całym ciele. które moga utrzymac sie do końca ciąży.

Ciuszki super ale to juz dla duzego chłopca - ja będe kupowac stopniowo bo nie wiem na jaki rozmiar bedę musiała kupowac jak przyjdzie lato....
Nasze dzieciaczki na wiosne i na lato beda potrzebowac rozmiar 68 i 74:tak::-D:-D, wiekszych na pewno nie. A w tych rozmiarach i tak sa rozbieznosci wiec bedzie dobrze:-).
Ja kupowalam ciuszki z wiekszym wyprzedzeniem w pierwszej ciazy i trafilam dobrze, a teraz mam juz porownanie:-D

Wózek bardzo fajny - zapisałam sobie do listy wózków do sprawdzenia ;-)
A ja w gazecie dla mam znalazłam bardzo tani wózek, który wygląda całkiem nieżle CONECO wózki dziecięce, spacerowe, uniwersalne, foteliki, łóżeczka, krzesełka. Co prawda nie widziałam go na zywo i musze poszukac jakiegoś sklepu gdzie będe mogła go przetestować ale cena 930 zł zbiła mnie z tropu! Co prawda nie wiem dokładnie za co to jest bo nie piszą ani na stronie ani w gazecie ale warto się zorientować.

Ja już troszkę ciuszków mam.Ale ostatnio dostałam to no rozwaliło mnie :-D

Załączniki

• ciuszki.JPG
    ciuszki.JPG
    74,6 KB · Wyświetleń: 53
reklama
No to i ja sie pochwale mala kolekcja ciuszkow dla malucha. Wiekszosc rzeczy dla dziewczynki gdyz odziedziczylam je po coreczce kolezanki ale i tak pokaze. Mam nadzieje ze sie mi przydadza :-):-) inaczej beda musialy poczekac na nastepnego bobaska :-)

Moj faworyt, ostatnie zdjecie i szlafrok + kapcie po kapieli :-D:-D:-D:-D!!!!!

Załączniki

• buciki.jpg
    buciki.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 54
  • krowka.jpg
    krowka.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 56
  • reniferek.jpg
    reniferek.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 58
  • kombinezonik.jpg
    kombinezonik.jpg