reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Agissa mnie caly komplet by wyszedl ciut mniej niz 2000 - tj Xlander wozek z gondolka, spacerowka + fotelik Maci Cosi + do tego wszelkie dodatki typu podstawa, parasolka, torba, folia przeciwdeszczowa - jedyne co by trzeba bylo dokupic osobno to spiworek.... Powiedzieli ze przy zakupach powyzej 1000 zl jest rabat iles tam procent, a jak powyzej dwoch to ciut wiecej....

reklama
Kilolek to musisz nam teraz zdjęcie w tym kostiumie podesłać :)))) Czekamy na fotkę :)
hihihi :zawstydzona/y: na razie mogę Wam zrobić fotkę samego kostiumu :-) jeszcze mam lekkie opory, za tydzień na plazy mąż mi fotke pstryknie to wtedy Wam pokażę. ;-) małymi kroczkami... hihi

Najtańsza baza do maxi cosi na allegro to 360 zl :szok:
maxi cosi sa chyba jednymi z drozszych baz i fotelikow jezeli nie najdrozszych:-(
uwaga!!!!
KUPIłAM KOSTIUM!!!!!!!
teraz czas na fanfary :-)
i co ciekawe zmieściłam się w 42:szok:

a tak wogóle to wróciłam obkupiona w dziecięce ciuszki hihi dla obu moich chlopaków. jeszcze chwila a bym kase na wczasy w sklepie dziecięcym przepuściła. rafiłam na super przeceny w besta plus.
kupilam w Gatta. Poszukam, może znajde na necie

ja w zeszłym tygodniu obeszłam ciuchlandy i zaopatrzyłam sie w sporo ciuchów ciązowych na lato za 50 zł

no to teraz czekamy na zdjecia ciuszkow dla maluchow jakie kupilas:-)mam nadzieje ze sie pochwalisz:-)

no to teraz czekamy na zdjecia ciuszkow dla maluchow jakie kupilas:-)mam nadzieje ze sie pochwalisz:-)
pod wieczór cos wstawię, ale większośc tego co kupiłam jest w rozmiarze 92 :-)
musze Wam powiedziec, żę strasznie mnie ściagałao na drugą stronę do dziewczęcych ciuszków, chhwila nieuwagi, a ja znów sukienki oglądam :baffled: jednej o mało nie kupiłam :-p

Ostatnia edycja:
Agissa mnie caly komplet by wyszedl ciut mniej niz 2000 - tj Xlander wozek z gondolka, spacerowka + fotelik Maci Cosi + do tego wszelkie dodatki typu podstawa, parasolka, torba, folia przeciwdeszczowa - jedyne co by trzeba bylo dokupic osobno to spiworek.... Powiedzieli ze przy zakupach powyzej 1000 zl jest rabat iles tam procent, a jak powyzej dwoch to ciut wiecej....
No to rzeczywiscie warto. :-)

uwaga!!!!
KUPIłAM KOSTIUM!!!!!!!
teraz czas na fanfary :-)
i co ciekawe zmieściłam się w 42:szok:

a tak wogóle to wróciłam obkupiona w dziecięce ciuszki hihi dla obu moich chlopaków. jeszcze chwila a bym kase na wczasy w sklepie dziecięcym przepuściła. rafiłam na super przeceny w besta plus.
kupilam w Gatta. Poszukam, może znajde na necie

czyli jednak dobrze pamiętałam, że w Gattcie mi się migły fajne ;-)

to Ty chcesz x-landera a jaki model??i w jakim sklepie daja takie upusty??

reklama
pod wieczór cos wstawię, ale większośc tego co kupiłam jest w rozmiarze 92 :-)
musze Wam powiedziec, żę strasznie mnie ściagałao na drugą stronę do dziewczęcych ciuszków, chhwila nieuwagi, a ja znów sukienki oglądam :baffled: jednej o mało nie kupiłam :-p

nie wazne ze wieksze ciuszki czekamy na zdjecia i juz:-)mowisz ciagnelo Cie do sukienek hehe to musicie sie o 3dziecko postarac moze sie uda:)

Do góry