kilolek
podwójna listopadowa mama
taaanie wazne ze wieksze ciuszki czekamy na zdjecia i juz:-)mowisz ciagnelo Cie do sukienek hehe to musicie sie o 3dziecko postarac moze sie uda![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
taaanie wazne ze wieksze ciuszki czekamy na zdjecia i juz:-)mowisz ciagnelo Cie do sukienek hehe to musicie sie o 3dziecko postarac moze sie uda![]()
uwaga!!!!
KUPIłAM KOSTIUM!!!!!!!
teraz czas na fanfary :-)
i co ciekawe zmieściłam się w 42(...)
To bedziesz miec obstawe!!!taaaa jak będzie trzeci chłopak????
A mi właśnie kurier przywiózł kupiony na allegro przewijaczek dla maleństwa. Trochę się obawiałam jakiej będzie jakości (kosztował 130zł z przesyłką) ale jestem mile zaskoczona jest świetnie wykończony i ma śliczny materacyk beżowy w króliczki
Regał Przewijak 100% BUKOWY solidny WYPRZEDAŻ !! (666643582) - Aukcje internetowe Allegro
Najtańsza baza do maxi cosi na allegro to 360 zl![]()
Ja albo w dresowych śmigam albo w legginsach. Do tego tuniki, które noszę od lat paru![]()
ja też oglądałam wiele innych i nie spodobały mi się....łózeczko takie jak ja se wybralami juz pewnie nie zmienie zdania
moja siostra ma model z 2008 roku i jest bardzo zadowolona
![]()
klaudzia a nie masz fotelika w zestawie z wózkiem?? bo ja jak kupię wózek to już z fotelikiem w tym samym zestawie....No to zabieram sie za szukanie fotelika :-) Teraz tylko poczekam do piatku zeby wybrac sobie kolorek z maxi cosi dla dziewczynki albo dla chlopcai kupie faktycznie bez bazy, mniejszy koszt a jak piszecie ze sie je tak latwo przyczepia to widze ze bylby to zbedny wydatek.
u mnie w zwykłych sklepach w przeliczeniu na pl to kosztuje ok 400zł....u nas w sklepie zwyklym baza ok 60-90 zl (mam tez skleroze i najdrozej 90zl) kosztowala a na necie o wiele drozej bylo... Kam popytaj w zwyklych sklepach![]()
klaudzia a nie masz fotelika w zestawie z wózkiem?? bo ja jak kupię wózek to już z fotelikiem w tym samym zestawie....
tylko mnie ta baza zastanawiała ale po tych postach co disiaj przeczyrtałam to nadal nie wiem czy jest potrzebna wkońcu czy nie...![]()
Oto dzisiejsze zakupki.
trochę kiepskie zdjęcia, bo telefonem robione. Aprat jjuż naszykowany na wyjazd żeby żadnego kabelka nie zapomnieć ;-)
no własnie w faktory nie było. A u mnie w mieście są tylko takie małe. Na allegro już nie zdążę zamówić. :-(wczesniej nie zamówiłam, bo nie wiedziałam jaki kolor kostiumu kupię. Tak sobie myślę, ze może jutro pojadę do pasmmanterii, może będzie jakis podobny matriał to sobie sama uszyję.kilolek kup sobie pareo. Ja wczoraj wróciłam z nad morza i bardzo się sprawdziło w osłanianiu brzuszka