reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
A mi właśnie kurier przywiózł kupiony na allegro przewijaczek dla maleństwa. Trochę się obawiałam jakiej będzie jakości (kosztował 130zł z przesyłką) ale jestem mile zaskoczona jest świetnie wykończony i ma śliczny materacyk beżowy w króliczki
Regał Przewijak 100% BUKOWY solidny WYPRZEDAŻ !! (666643582) - Aukcje internetowe Allegro

Bardzo mi sie spodobal ten regalik-przewijak...Moze i ja sie skusze?:-)

Mam wprawdzie przewijak na lozeczko. Lozeczko standardowe60x120 a przewijak ten troche wiekszy, na wieksze lozeczko70x140ale pasuje. Mamy wiekszy, bo szybciej kupowalismy a myslelismy ze lozeczko tez wieksze kupimy(typu kombajn), na szczescie pani w sklepie powiedziala, ze bedzie pasowac. Ale ten regal przydalby mi sie w lazience, do ubierania po kapieli maluszka:tak:. Na popzrednim mieszkaniu na pralce kladlam przewijak i gotowe, w tym nie mam pralki w lazience i problem a nie chce nosic malucha mokrego. A kapac bedziemy w lazience, w wanience wlozonej do naszej wanny. Tak dalismy rade z Maciejkiem i damy rade z Alankiem:tak::-D

Najtańsza baza do maxi cosi na allegro to 360 zl :szok:

:szok::szok::szok: no to napewno sie w nia nie zapopatrze, tymbardziej ze nie jest potrzebna.

Ja albo w dresowych śmigam albo w legginsach. Do tego tuniki, które noszę od lat paru :)

Ja tez smigam w leginsach i tunikach ale dla odmiany mam kilka spodni.
Naszczescie nie sa drogie bo zaplacilam do 10funtow za pare czyli okolo 55zl ale dla mnie 10 funtow to jak 10 zl. No a uzywane to jeszcze taniej mnie wychodza. Narazie mam je luzne wiec jak chodze to troszke mi leca wiec jak przytyje jeszcze to jakis czas ponosze, a jak sie juz w nie nie zmieszcze to oddam komus albo odsprzedam za grosze :)

Kilolek wstawiaj fotki :-):-):-) i gratulacje za udane zakupy hehe :-D

łózeczko takie jak ja se wybralam :) i juz pewnie nie zmienie zdania :) moja siostra ma model z 2008 roku i jest bardzo zadowolona :)
ja też oglądałam wiele innych i nie spodobały mi się....
a jaki kolor wybrałaś?? bo ja turkusowy...
chyba że znajdę coś tu bo jutro jedziemy na wielkie poszukiwanie;-)

No to zabieram sie za szukanie fotelika :-) Teraz tylko poczekam do piatku zeby wybrac sobie kolorek z maxi cosi dla dziewczynki albo dla chlopca :-D i kupie faktycznie bez bazy, mniejszy koszt a jak piszecie ze sie je tak latwo przyczepia to widze ze bylby to zbedny wydatek.
klaudzia a nie masz fotelika w zestawie z wózkiem?? bo ja jak kupię wózek to już z fotelikiem w tym samym zestawie....
tylko mnie ta baza zastanawiała ale po tych postach co disiaj przeczyrtałam to nadal nie wiem czy jest potrzebna wkońcu czy nie...:sorry2:

u nas w sklepie zwyklym baza ok 60-90 zl (mam tez skleroze i najdrozej 90zl) kosztowala a na necie o wiele drozej bylo... Kam popytaj w zwyklych sklepach :)
u mnie w zwykłych sklepach w przeliczeniu na pl to kosztuje ok 400zł....:dry:
dlatego patrzę tylko na allegro:sorry2:al dziękuję za radę kasiu....

Oto dzisiejsze zakupki.
trochę kiepskie zdjęcia, bo telefonem robione. Aprat jjuż naszykowany na wyjazd żeby żadnego kabelka nie zapomnieć ;-)

Załączniki

• DSC00414.jpg
    DSC00414.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 49
  • DSC00415.jpg
    DSC00415.jpg
    36,9 KB · Wyświetleń: 45
  • DSC00416.jpg
    DSC00416.jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 52
Kostium sliczny!!! A ciuszki slodkie:) tez bym chyba wszystkie pieniadze przetracila na takie zakupy:) Ciezko sie opanowac :)

klaudzia a nie masz fotelika w zestawie z wózkiem?? bo ja jak kupię wózek to już z fotelikiem w tym samym zestawie....
tylko mnie ta baza zastanawiała ale po tych postach co disiaj przeczyrtałam to nadal nie wiem czy jest potrzebna wkońcu czy nie...:sorry2:

Kam wozeczek juz kupilam i nie bylo przy nim fotelika. Musze kupic osobno :tak:

Oto dzisiejsze zakupki.
trochę kiepskie zdjęcia, bo telefonem robione. Aprat jjuż naszykowany na wyjazd żeby żadnego kabelka nie zapomnieć ;-)

Kilolek stroj superoooowyyy :-):-):-)

reklama
kilolek kup sobie pareo. Ja wczoraj wróciłam z nad morza i bardzo się sprawdziło w osłanianiu brzuszka
no własnie w faktory nie było. A u mnie w mieście są tylko takie małe. Na allegro już nie zdążę zamówić. :-(wczesniej nie zamówiłam, bo nie wiedziałam jaki kolor kostiumu kupię. Tak sobie myślę, ze może jutro pojadę do pasmmanterii, może będzie jakis podobny matriał to sobie sama uszyję.
A przy okazji kupiłam tez sobie kapelusz na plażę. Biały, bo mam białe sandałki i biało-czarna torebke. Dzisiaj pzyszedł.
NOWOŚĆ! Modny kapelusik POLECAM /7 kol (665655708) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry