reklama
katrenki
Fanka BB :)
to kupie laktator... a ze sterylizatorem sie wstrzymam....
MONIA-AREK
W laktator i sterylizator chce sie juz zaopatrzyc. Laktator chce nowy a sterylizator siostra w anglii na carbudzie ma poszukac. A dzis własnie doszlam do wniosku, że śmietnik na pieluchy tommee tippee, ktory mialam kupic jednak bedzie zbedny.
ja śmietnika na pieluchy też nie kupię, bo to dość drogi interes jak dla mnie :-( kupię te paklanki! a powiedzcie mi czy je się kupuje normalnie na dziale dziecięcym czy innym, bo patrzyłam w carrefourze na dziecięcym i nie było
A chyba od piątku w rossmannie mają promocję na różne kosmetyki dziecięce. niestety nie pamiętam na jakie, a gazetkę wywaliłam :-(
A chyba od piątku w rossmannie mają promocję na różne kosmetyki dziecięce. niestety nie pamiętam na jakie, a gazetkę wywaliłam :-(
katrenki
carbooty to piekna rzecz, mozna tam kupic nieraz fajne rzeczy za naprawde smieszne pieniadze...:-) ja ostatnio kupilam fajna kurteczke za 1funta dla malej i facet mial pampersy dla noworodkow paczka 54sztuki za 3,5 funta, a w sklepie 7....kupilam sobie dwie...bo nie mam pojecia ile takich malutkich potrzebnych bedzie
Świat powariował, w każdy sposób chcą zarobić... Ja też pozostanę chyba przy opcji ewentualnego wygotowania smoków i butelek, o ile oczywiście będą potrzebne
ja gotowałam w zwyklym garnku i wyjmowałam drewnianymi szczypcami po 0,99 PLN. Metodę polecam, tania i skuteczna
ja śmietnika na pieluchy też nie kupię, bo to dość drogi interes jak dla mnie :-( kupię te paklanki! a powiedzcie mi czy je się kupuje normalnie na dziale dziecięcym czy innym, bo patrzyłam w carrefourze na dziecięcym i nie było
a te paklanki z czego są zrobione? one są ekologiczne? rozkladają się szybko, czy to znów jakis plastik?
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
ja mam ten śmietniczek...W laktator i sterylizator chce sie juz zaopatrzyc. Laktator chce nowy a sterylizator siostra w anglii na carbudzie ma poszukac. A dzis własnie doszlam do wniosku, że śmietnik na pieluchy tommee tippee, ktory mialam kupic jednak bedzie zbedny.
ale nbędąc w pol napewno bym go nie kupiła

wiem że jest strasznie drogi... a u nas był za grosze z darmowymi wkładami więc sobie pozwoliłam na niego....:-)
tak samo było z poduszką "C"
kupiłam bo u nas jest o wiele tańsza niż w pl.... i jest strasznie wygodna ...
ale w pl nie dałabym za nią tak jak widziałam ok 150zł....

reklama
kilolek
podwójna listopadowa mama
ja chyba kupię taką małą, tylko do karmienia.Tylko nie wiem, widziałąm różne rozmiary i rodzaje.Myślicie, ze coś takiego się nada?
PODUSZKA DO KARMIENIA - ROGAL !!! hit cenowy !!! (707098489) - Aukcje internetowe Allegro
PODUSZKA DO KARMIENIA - ROGAL !!! hit cenowy !!! (707098489) - Aukcje internetowe Allegro