reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

też nie umiem spać w w koszuli no ale cóż zrobić... może faktycznie kupie jakąś odpinaną....

dziś miałam kolejna dostawę ciuszków, odwiedziła nas koleżanka ze swoim 3 miesiecznym syneczkiem i przyniosła troszke ciuszków po nim, wiec wklejam...

Załączniki

• P7040001.jpg
    P7040001.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 66
reklama
co ciekawe powiedział mi ze tych małych ciuszków tzn 52 to może uzywałą przez niecałe 2 tydodnie bo maluszek tak urósł ze sie nie mieścił...a niektórych to w ogóle nie założyła a potem było jej żal.... wiec stwierdziłam ze dokupie tylko cos z długim rekawkiem(bo tego mam mało zeby nie powiedziec ze prawie nic) i narazie wystarczy bo dosyc tego mam....

Helenka diabełek boski!! Naprawdę znajoma 52 zakładała?
Jak byłam w pierwszej ciąży to moja mama kazała mi 50 nakupować, ja oczywiście nie wiedząc co i jak poszłam do smyka... szukam, szukam, a tam nie ma, pytam się obslugi, a babka mi, że to tylko w sklepach dla wczesniaków. Moja mam oczywiście była zbulwersowana, bo przecież to na "normalnego" noworodka. Tylko ja i mój brat jako "normalne" noworodki mieliśmy po 2800 a teraz już rzadko rodzą się takie dzieciaczki tzn dużo rzadziej niż większe. Kuba miał 3580 i był całkiem przeciętny, więc jak teraz moja mama coś o porodzie mówi to jej odpowiadam, ze ona o rodzeniu to nie ma pojęcia, bo takie kruszyny to jak wypluć :-)

Ja na poczatku uzywalam ciuszki na 52 i nawet 50, moj synek mial 52cm i 3150g jak sie urodzil. 62 to chyba dopiero po ok 3-4tyg. Sama jestem ciekawa jakiego smyka teraz urodze:)

Dziekuje Banana :) Teraz jak patrze na ebaya to jest ich pelno :) co chwilke ktos sprzedaje za naprawde smieszne ceny, ostatnio sprzedalo sie takie za 25 funtow :) w opisie pisalo ze jest w idealnym stanie oprocz jednej malej ryski ktorej wsumie praktycznie nie widac;-)

ja jeszcze takiego nie widzialam, chetnie bym kupila,ale patrze glownie na ebayu na te w promieniu 15 mil ode mnie i tylko zwykle lozeczka sa:no:

reklama
Do góry