reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

proponuję pompowanie wózka na stacji benzynowej, tak jak sie pompuje koła samochodowe - 2 minuty i po spawie, a są naprawdę dobrze napompowane.

Musze się Wam pochwalić, że skończyłam malowanie pokoiku dziecięcego :-) nie było łatwo z tymi dwoma kolorami, ale efekt jest zadowalający, choć daleki od ideału. Jak tylko dojda naklejki to się Wam pochwalę :-)

Czekamy na fotki :)

Co do pompowania masz rację-tak właśnie będziemy robić, bo ta pompka to jakiś koszmar :)

reklama
co do xlandera to one mają to do siebie że nie ma zmiany kierunku jazdy i dla niektórych osób to problem, zwłaszcza jak dziecko ruchliwe, albo wiatr wieje i trzeba tyłem prowadzić żeby dzidziowi w twarz nie wiało :(( moja bratowa miała buzza a siostra xlandera i oba mają trzy kółka więc wiem jak się prowadzą. 3 koławce są bardzo wywrotne i na prawdę jak coś podejdzie pod kółko to jest masakra. Buzz jest troszke lżejszy więc może dlatego się go troszke lepiej prowadziło, ale w buzz spacerówka jest kubełkowa a w xlanderach spokojnie można zniżyć dzidzie bo jest oparcie na paskach :)) to moja opinia... aha i do limonkowego podono muchy lecą tak samo jak do żółtego (ale to opinia tych którzy mają ten kolor)

No to jak widziałaś na żywo i Ci się podoba to okey.
Spacerówka jest naprawdę dla dużego klopsika i z pewnością starczy na dłużej niż inne spacerówki w opcji 3w1. :-)

Wczoraj odebralismy wózek i bawilismy się nim w domu :-)
Odrazu Wam powiem , że koła pompuje się OKROPNIE.
Jedna osoba musi trzymam mocno wętyl, który ucieka do środka do oponki, a druga osoba musi pompować, a ta pompka to taki szajs, że szkoda gadać.

Poza tą pompką jak narazie jestem bardzo zadwolona z tego X-Landera XA :-)

Gie-osia co do X Landera XV wydaje mi się , że spacerówka jest kubełkowa tzn plecki na płasko to dupcia z nóżkami w górze.
Poza tym nie ufam 3 kołowcom i małym kółkom.
A tak poza tym to może być :-)
Olica dawaj zdjecia wozka:-)
proponuję pompowanie wózka na stacji benzynowej, tak jak sie pompuje koła samochodowe - 2 minuty i po spawie, a są naprawdę dobrze napompowane.

Musze się Wam pochwalić, że skończyłam malowanie pokoiku dziecięcego :-) nie było łatwo z tymi dwoma kolorami, ale efekt jest zadowalający, choć daleki od ideału. Jak tylko dojda naklejki to się Wam pochwalę :-)
A jakie naklejki zamowilas??I na jaki kolor pokoil pomalowalas??
co do xlandera to one mają to do siebie że nie ma zmiany kierunku jazdy i dla niektórych osób to problem, zwłaszcza jak dziecko ruchliwe, albo wiatr wieje i trzeba tyłem prowadzić żeby dzidziowi w twarz nie wiało :(( moja bratowa miała buzza a siostra xlandera i oba mają trzy kółka więc wiem jak się prowadzą. 3 koławce są bardzo wywrotne i na prawdę jak coś podejdzie pod kółko to jest masakra. Buzz jest troszke lżejszy więc może dlatego się go troszke lepiej prowadziło, ale w buzz spacerówka jest kubełkowa a w xlanderach spokojnie można zniżyć dzidzie bo jest oparcie na paskach :)) to moja opinia... aha i do limonkowego podono muchy lecą tak samo jak do żółtego (ale to opinia tych którzy mają ten kolor)

a Twoja bratowa jest zadowolona z buzza??

Oj dziewczyny ogladam te wozki i juz mam dosc:-(uparlam sie na tego buzza i juz tylko on mi sie podoba!!i co mam zrobic jak tyle ma zlych opinii??dola przez to zlapalam:-(

ona była zadowolona z buzza bo nie miał żadnych usterek, chociaż ona urodziła w lecie i wogóle nie używała gondoli tylko fotelika samochodowego i spacerówki. ale krótko bo mała jak miała 9 miesięcy to już biegała

ona była zadowolona z buzza bo nie miał żadnych usterek, chociaż ona urodziła w lecie i wogóle nie używała gondoli tylko fotelika samochodowego i spacerówki. ale krótko bo mała jak miała 9 miesięcy to już biegała

aha ale ma jeszce buzza czy dziecko wyroslo z niego??I miala ten starszy model z tym duzym siedziskiem??

Ja też tak słyszalam o 3 kołowcach :)

Nie wszystkie X landery rozkładają się na paskach-na to też trzeba zwrócić uwagę.
Jedne są kubełkowe, a drugie tak jak mówisz (plecki obniżane na pasku)- tak ma mój.
Co do przyciągania much -to pewnie prawda, ale mam nadzieję, że nie będzie tych much całe stado :)

Gie-oska nie chce mi się robić fotek - wygląda tak jak w necie :-) A poza tym już go spakowałam spowrotem do kartonów i wywożę do teściów narazie.
Chyba wklejałam zdjęcia z netu hmmm???

Ja też tak słyszalam o 3 kołowcach :)

Nie wszystkie X landery rozkładają się na paskach-na to też trzeba zwrócić uwagę.
Jedne są kubełkowe, a drugie tak jak mówisz (plecki obniżane na pasku)- tak ma mój.
Co do przyciągania much -to pewnie prawda, ale mam nadzieję, że nie będzie tych much całe stado :)

Gie-oska nie chce mi się robić fotek - wygląda tak jak w necie :-) A poza tym już go spakowałam spowrotem do kartonów i wywożę do teściów narazie.
Chyba wklejałam zdjęcia z netu hmmm???

dobra nie wklejaj zdjecia wiem jak wyglada:-)poczekam do listopada na zdjecie Twojego malenstwa w wozku:-):-p:-p:-p:-p:-p:-p

a ja sie tak uparlam na ten 3kolowiec ze masakra:-(nie sadziala ZE MOZNA ZDOLOWAC SIE Z POWODU WOZKA:-(

reklama
Do góry