reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Dziunka nie mam pojecia. Na razie jeszcze moze poczekam i zobacze czy sie znowu zaciekawi nim a jak nie to chcialabym przynajmniej polowe ceny dostac czyli 20 funtow choc watpie ze tyle dostane na ebayu bo aktualnie zerklam i jest ich jedyne 94 :dry: wiec kazdy probuje dorwac jak najtaniej, a stolik w sumie kupili dziadkowie nowy i jest praktycznie w idealnym stanie.

Dziewczyny zeby tylko przesylka byla tansza do PL to bym Wam mogla kupowac i wysylac, ale po prostu sie to nie oplaca :/ Ja czasami jeszcze posylalam tirem rzeczy do PL bo mojemu tacie towar na budowe przywozili ale teraz juz bardzo bardzo zadko przyjezdzaja i z reguly trzeba dojechac do nich daleko.

Zebre mysle ze kupie za okolo 10/15 funtow. wiec naprawde sie oplaca.

Dziunka ale uzywane sa tansze patrzylas na allegro??ZEBRA THE BEST:-)

Popatrzę,ale jakoś nie wierzę w używane zabawki...

co do rowerka to moi rodzice kupili taki i dziewczyny naprawdę POLECAM jest świetnie wykonany
HAUCK ROWEREK 3-KOŁOWY---3 KOLORY---OKAZJA---HIT (1298914121) - Aukcje internetowe Allegro

u was są prezenty na Wielkanoc??? u nas ie ma takiej tradycji a buuuuu :-(
u nas sanki kupili teście te ze śpiworkiem: SANKI Z OPARCIEM,PCHACZEM I ŚPIWORKIEM-WYPRZEDAŻ (1288173994) - Aukcje internetowe Allegro
i też są fajne a śpiworek do wózka też pasuje :-)

U nas też zawsze były drobiazgi ale od kiedy Julka się urodziła kupujemy prezenty, nie jakieś super drogie. I na dzień dziecka też.

klaudzia ty to masz głowe do interesów heheh ;-) , ja też bym chętnie sprzdała kilka rzeczy ale nie znam języka więc wiozę je do PL i tam sprzedaje na allegro ,chociaż tutaj za używane dostałabym tyle co w PL za nowe :szok:
szkoda że w PL nie robią takich przecen jak w innych krajach , ostatnio kupiłam jeansy Diesel za 99nok przecenione z 999nok :szok: ,wyobrażacie sobie w polskim sklepie taką obniżkę z 500zł na 50zł niemożliwe

Ania ja teraz sama opisuje rzeczy ktore sprzedaje ale kiedys mi sie nie chcialo i kopiowalam opisy od innych ludzi hehe ;-) moze sprobuj tak!

a co do przeceny to SZOK!!! az sie wierzyc nie chce! ja najlepsza przecene jaka wychaczylam to sukienka z 70 funtow na 7 wiec w sumie tez niezle ale nie byla ona z diesla haha

Popatrzę,ale jakoś nie wierzę w używane zabawki..

ja mam duzo uzywanych takich pożądnych zabawek typu dinozaur, muzyczny pociag fp, samolot, klocki aktywne, ksiazeczke rymowaneczke itp itp i powiedziec musze ze sa w stanie bdb jak nie idealnym i w niczym nie sa gorsze od nówek.....to ze maja dosłownie pare rysek?? a kosztowały 1/3 tyle co nówka.....dla mnie dobry interes.

ja mam duzo uzywanych takich pożądnych zabawek typu dinozaur, muzyczny pociag fp, samolot, klocki aktywne, ksiazeczke rymowaneczke itp itp i powiedziec musze ze sa w stanie bdb jak nie idealnym i w niczym nie sa gorsze od nówek.....to ze maja dosłownie pare rysek?? a kosztowały 1/3 tyle co nówka.....dla mnie dobry interes.

Ja mam jedną i przestała działać po 2 tyg więc może dlatego mam uraz, ale ok, poszukam :)

MARTA ile kosztowały drewniane klocki? i ile ich tam było i jakie?

reklama
Ja mam jedną i przestała działać po 2 tyg więc może dlatego mam uraz, ale ok, poszukam :)

MARTA ile kosztowały drewniane klocki? i ile ich tam było i jakie?

Dziunka a ta zabawka co Ci sie rozwalila po 2tyg byla firmowa??wiesz fp ma wytrzymale zabawki Kacper wali roznymi o ziemie i sa cale:-) zebr jest tez bardzo wytrzymala Majka wazy ok16kg i zebra daje rade:-)

Marta super te klocki ja mam takie jeszcze po M jakbyl maly tylko kolorkow juz nie maja:-)

Do góry