reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Super prezenty!
U nas w koncu zamowilismy pianinko (a raczej fortepian hehe) z FP
Laugh & Learn Baby Grand Piano - Babies R Us - Britain's greatest toy store
Prezent trafiony, podoba sie malej, ma rozne opcje (samego grania, nauki - cyferek, nutek, kolorow, muzyki, mozna nastawiac rodzaje tempa - szybkie i wolne, niskie i wysokie dzwieki, jest tez kasiazeczka z grajacymi piosenkami).
Poza tym mala dostala od znajomych: pluszowa smieszna lalke (sa w niej zabawne dzwieki jak sie karmi butelka, daje smoczka, slychac ssanie, czkawke, jak spi, laskotki), ksiazeczke z ulubionej bajki TV i dwa kolejne misie.

No i bylam w drugi dzien swiat na wyprzedazach, malej kupilam kilka ciuszkow a sobie nic (tylko wisiorek na szyje hehe), bo mnie wkurzaly tlumy w sklepach, deptanie po ciuchach, kolejki itp. Teraz sie dopiero uspokaja, wiec pewnie na dniach sie jeszcze wybiore na jakies zakupki:)

reklama
Juz troche po czasie, ale napisze.

Na roczek Alan dostal od nas fontanne pilek Playskool, od tesciow kase na rowere na wiosne, od chrzestnej kozaczki na zime, czapeczke z szalikiem.

Na milkolajki Alan dostal troche pierdulek typu maskotka piesek, samochodzik z oczkami, skarpetki...i nie pamietam co jeszcze. Macio dostal podobnie, samochodzik z serii cars, skarpetki, maskotke i budzik z puchatkiem ktory sobie wymarzyl.

Pod choinke Alan dostal kostke interaktywna, rajstopki, misiaka. Macio dostal wymarzony wozek widlowy i 2 tasmy klejace, posciel z bobem budowniczym, basnie Andresena i tez *******ki typu rajstopy, skarpetki. Dodatkowo wspolnie dostali klocki duplo w zoltym wiaderku.
Najbardziej trafiony prezent to posciel, klocki i kostka :)

A jeszzce Mikolaj do nich przyjdzie. Bo mielismy spedzic swieta z moja babcia i tata oraz ciocia i wujkiem, ale nie dojechalismy, popsul nam sie samochod, dzieciaki sie rozchorowaly i dzien przed wigila podjelismy decyzje ze zostajemy...
A prezenty dla chlopakow czekaja :)
Sama jestem ciekawa jakie :)
?????? ciekawe zainteresowania musi mieć...

dziewczyny dajcie namiary na jakiś fajny kubek z miekką rurką z którego nie cieknie

ja kupilam ten kuzynce Pawła na gwiazdke i nic jej nie cieknie i pije z niego a ma 15 miesiecy Bidon pstrycz Tommee Tippee Explora 12m+ 0%BPA roz (1387797429) - Aukcje internetowe Allegro

a widzialyscie takie cudo? http://allegro.pl/bidon-sport-tommee-tippee-explora-18m-0-bpa-nieb-i1391098822.html albo Tommee Tippee Bidon Łyczek 24m+ 300 ml różowy - Akcesoria Tommee Tippee - Tommee Tippee podobne do loveli (ale lovela zrobila felerna serie tych kubkow bo jakies zaworki puszczaja i jest bardzo duzo reklamacji)

Teraz mam dylemat co kupic Pawłowi
kubek_blue.jpg

kubek_blue.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja kupilam ten kuzynce Pawła na gwiazdke i nic jej nie cieknie i pije z niego a ma 15 miesiecy Bidon pstrycz Tommee Tippee Explora 12m+ 0%BPA roz (1387797429) - Aukcje internetowe Allegro

a widzialyscie takie cudo? Bidon sport Tommee Tippee Explora 18m+ 0%BPA nieb (1391098822) - Aukcje internetowe Allegro albo Tommee Tippee Bidon Łyczek 24m+ 300 ml różowy - Akcesoria Tommee Tippee - Tommee Tippee podobne do loveli (ale lovela zrobila felerna serie tych kubkow bo jakies zaworki puszczaja i jest bardzo duzo reklamacji)

kubek_blue.jpg

kubek_blue.jpg
my mamy cos podobnego z tego drugiego zdjecia ten kubek z rurka z tommie tippie i mega ciezko jest ciagnac przez ta rurke Kacper nie daje rady i mnie jest ciezko cos sie napic z tej butli no chyba ze mam jakis lipny egzeplarz? o wlasnie ten niebieski z tego linka http://allegro.pl/bidon-pstrycz-tommee-tippee-explora-12m-0-bpa-roz-i1387797429.html

reklama

a widzialyscie takie cudo? Bidon sport Tommee Tippee Explora 18m+ 0%BPA nieb (1391098822) - Aukcje internetowe Allegro albo Tommee Tippee Bidon Łyczek 24m+ 300 ml różowy - Akcesoria Tommee Tippee - Tommee Tippee podobne do loveli (ale lovela zrobila felerna serie tych kubkow bo jakies zaworki puszczaja i jest bardzo duzo reklamacji)

kubek_blue.jpg

kubek_blue.jpg
no właśnie kupiłam mu kiedyś w Media Markt taki zwykły ze składaną rurką i się wylewa jakby powietrze nie miało jak stamtąd uchodzić ,coś w tym stylu Bidon ze składaną rurką CANPOL 370 ml (1381799661) - Aukcje internetowe Allegro
a wolałabym żeby się niewylewało , poza tym Kuba ciągnie rurką wszystkie napoje ,a zwykły bidon też mamy tylko został w NO więc po powrocie pewnie będziemy też korzystać :tak:

Do góry