reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

jak czytam o tych wozkach to mi juz glowa puchnie nie tylko od rodzai i nazw ale od cen!! :szok:
no wlasnie ja tez nie chce wydac kupy kasy na wozek. chcialabym sie zmiescic w 1000zl. :nerd:
Ja też już powoli głupieje... ale bratowa mówiła to samo - tzn że nie ma co przesadzać ze zbędnymi inwestycjami w wózek bo ileż to dziecko w tym wózku spędzi w sumie czasu...? Powiem szczerze, że przeglądałam różne i naprawdę dużej różnicy pomiędzy tymi za 1200zl a 3200zł nie widzę
Też nastawiamy się na wydatek ok 1000zł tylko jeszcze na transport musimy doliczyć ok 200zł co i tak w sumie bardziej nam się opłaca. A za pozostałe pieniążki wolę kupić inne równie istotne rzeczy.. :tak:

reklama
Dziewczyny mam ogromną prośbę.
11 lipca mam wesele brata, będę wówczas w 22 tygodniu ciąży (przełom 5/6 miesiąc).

Mam problem z kreacją. Chciałabym ładnie wyglądać. Nie chcę iść w spodniach i tunice tylko w jakiejś sukience.
Sukienka musi być za kolano, wręcz dobrze ma zakrywać kolana, ponieważ mam naprawdę krzywe nogi :-)

Nie umiem w necie nic sobie wyszukać.

Myślałam, że jak pójde do normalnego sklepu z sukienkami i przymierzę rozmiar większy niż nosiłam normalnie to będzie akurat .... a tu dupa....
Rozmiar 40 jest na mnie dobry w brzuchu, a w klatce piersiowej pływam:szok::wściekła/y::-(

Proszę pomóżcie !!!
a moze kupic material i uszyc na miare. tutaj sporo kobitek tak robi i nie tylko na super okazje. ja sobie chce wlasnie na miare uszyc sukieneczke na lato ;-):tak:

11 lipca mam wesele brata, będę wówczas w 22 tygodniu ciąży (przełom 5/6 miesiąc).

Mam problem z kreacją. Chciałabym ładnie wyglądać. Nie chcę iść w spodniach i tunice tylko w jakiejś sukience.
Sukienka musi być za kolano, wręcz dobrze ma zakrywać kolana, ponieważ mam naprawdę krzywe nogi :-)

Myślałam, że jak pójde do normalnego sklepu z sukienkami i przymierzę rozmiar większy niż nosiłam normalnie to będzie akurat .... a tu dupa....
Rozmiar 40 jest na mnie dobry w brzuchu, a w klatce piersiowej pływam:szok::wściekła/y::-(

Proszę pomóżcie !!!
a cos takego?
CIĄŻOWA SUKIENKA DLA MAMY SATYNA ROZMIARY - 38 (647147461) - Aukcje internetowe Allegro
albo taka?
Super modna Sukienka Ciążowa rozm.S/M nowa (649240902) - Aukcje internetowe Allegro
czemu właściwie nie możesz sobie nic znaleźć? Chodzi o wymiary czy nic ci się nie podoba?

musisz mieć sukienkę z jakiegoś rozciągającego się materiału. czyli jakąś zwiewną. Ja mam wesele przyjaciółki 15 sierpnia i mam nadzieję że zmieszczę się w sukienkę którą miałam przed ciążą bo ona się dosyć sporo naciąga na brzuszku/

Proszę pomóżcie !!!

ja mam 10 czerwca wesele a brzuszek mam juz sporawy i bałam sie kupic jakas sukienke ale skusilam sie na taka z allegro http://domeczek.pl/~arise/allegro/P1030749.JPG
ale wdzialam tez duzo slicznych i nie ciazowych sukienekk ktore sa pod biustem wiazane np KOLORY WIOSNY sukienka brązowo-czarna r.univ (644953628) - Aukcje internetowe Allegro

Bura sprawdzilam dla Ciebie chyba wszystkie firmy w Anglii. Niestety wszystkie wozeczki maja gondole obok siebie. Ja tez zastanawialam sie czy nie kupic samego nosidelka bo chcialam sie zmiescic w jak najmniejszych kosztach ale niestety to nie jest zadobry pomysl, tymbardziej ze w Polsce macie chlodniejsze zimy. Jak tylko cos znajde to dam Ci jeszcze znac :-)

Kilolek zazdroszcze ze juz mozesz pokoik zrobic, ja musze czekac pewnie do pazdziernika bo nadal mam salon fryzjerski w pokoiku dla maluszka a pracowac musze jak najdluzej bo za urlop nikt mi nie zaplaci (jestem samozatrudniona wiec lipa z kasa) Ale pokoik wyszedl bajerancko :-):-)

Ja tez mam problem z sukienka.Jade na wesele 18 lipca do Polski. Patrzylam na ebayu i nic nie znalazlam. Najbardziej boje sie tego rozmiaru. Naprawde nie wiem jaki najlepiej zabrac, bo ciagle tyje i nie wiem czy w lipcu nie bede o wiele grubsza. ze na brzuszku to wiem ale w barkach juz i tak jestem dosc szeroka :-( a nie chce wygladac jak koń.
Ta brazowo czarna ktora dala Kilolek najbardziej mi sie podoba. U mnie tez je widzialam i w roznych kolorkach :)

Gie-oska ja tez jestem zdolowana tymi wozeczkami :(:( Tak bylam napalona na tego buzza :( Nie wiem co z tym zrobic :-(

Dziękuję dziewczyny za propozycje.
Szczerze mówiąc to podoba mi się tylko ta , która Kasiula pokazała
KOLORY WIOSNY sukienka brązowo-czarna r.univ (644953628) - Aukcje internetowe Allegro

Ale ja muszę mieć zdecydowanie dłuższą-ta tylko leciutko wystaje za kolana :-(
Dziś podjadę do tego sklepu- co myślicie o tych sukienkach ? (pewnie ceny mnie zabiją)
Kolekcja Wiosna - Lato 2009 -

OOOO ta mi się podoba :-)
http://www.mamaija.eu/produkty?func=productPage&pid=207&cid=3&prid=0&wid=41

Ostatnia edycja:
reklama
ja mam 10 czerwca wesele a brzuszek mam juz sporawy i bałam sie kupic jakas sukienke ale skusilam sie na taka z allegro http://domeczek.pl/~arise/allegro/P1030749.JPG
ale wdzialam tez duzo slicznych i nie ciazowych sukienekk ktore sa pod biustem wiazane np KOLORY WIOSNY sukienka brązowo-czarna r.univ (644953628) - Aukcje internetowe Allegro
super kiecki:-)
Gie-oska ja tez jestem zdolowana tymi wozeczkami :(:( Tak bylam napalona na tego buzza :( Nie wiem co z tym zrobic :-(
Klaudia a ja postanowilam dac sobie spokoj narazie z wozkami..uparlam sie na buzza i juz i m powiedzial ze kupimy ale w pazdziernk=iku bo teraz znalazlam buzza na allegro za 999 ale stary model ale m powiedzial ze teraz niuc nie bedziemy kupowac tylko jesienia!!wiec ja juz mam wozek wybrany chodz tylu opinii negatywnych i zdania nie zmienie!Poza tym pare lasek z bb pytalam o buzza i wszystkkie zadowolone sa!!
Dziękuję dziewczyny za propozycje.
Szczerze mówiąc to podoba mi się tylko ta , która Kasiula pokazała
KOLORY WIOSNY sukienka brązowo-czarna r.univ (644953628) - Aukcje internetowe Allegro

Ale ja muszę mieć zdecydowanie dłuższą-ta tylko leciutko wystaje za kolana :-(
Dziś podjadę do tego sklepu- co myślicie o tych sukienkach ? (pewnie ceny mnie zabiją)
Kolekcja Wiosna - Lato 2009 -

OOOO ta mi się podoba :-)
produkty - "Mama i Ja" s.c.
Ola no chyba az tak krzywych nog nie masz:-)obawiam sie ze ten sklep co dalas jest drogi zrezta jak kazdy z odzieza ciazowa!!

ja 12sierpnia ide na wesele znajomych ale mam sukienke przywieziona z usa i mam nadzieje ze sie zmieszcze bo ona jest tego typu co Kasiula dala:-)

Do góry