reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

A my powoli co któryś dzień zaopatrujemy się w kolejny drobiazg... Porównaliśmy ceny i zdecydowaliśmy się wiele rzeczy kupić w Pl i wysłać kurierem do Ie. Teraz tyle tych firm przeprowadzkowo - transportowych że szok. Naprawdę sporo można zaoszczędzić mimo dodatkowego wydatku związanego z wysyłką.
W każdym bądź razie oto ostatnie zakupy :happy2::
1. Medela * LAKTATOR ELEKTRYCZNY * Mini Electric (678386231) - Aukcje internetowe Allegro
2. Miękki ROŻEK JERSEY haft SUPER JAKOŚĆ kolory (680752113) - Aukcje internetowe Allegro
3. ROŻEK, ROŻKI, BECIK z kokosem PROMOCJA 2.K P.1 (678029464) - Aukcje internetowe Allegro
4. http://www.allegro.pl/item672717308_mikrofalowy_sterylizator_parowy_canpol_2_847_a_1.html

Ostatnia edycja:
reklama
mary_mary to nie zamierzasz nic więcej kupować dla dzidzi?? ;-) hehe
a tak wogóle to śliczne te rożki:tak:
te pierwsze mi się spodobały.... orientujesz się w jakich cenach są u nas??
nbo szczerze to nawet nie spojrzałam na ceny.....

A my powoli co któryś dzień zaopatrujemy się w kolejny drobiazg... Porównaliśmy ceny i zdecydowaliśmy się wiele rzeczy kupić w Pl i wysłać kurierem do Ie. Teraz tyle tych firm przeprowadzkowo - transportowych że szok. Naprawdę sporo można zaoszczędzić mimo dodatkowego wydatku związanego z wysyłką.
W każdym bądź razie oto ostatnie zakupy :happy2::
1. Medela * LAKTATOR ELEKTRYCZNY * Mini Electric (678386231) - Aukcje internetowe Allegro
2. Miękki ROŻEK JERSEY haft SUPER JAKOŚĆ kolory (680752113) - Aukcje internetowe Allegro
3. ROŻEK, ROŻKI, BECIK z kokosem PROMOCJA 2.K P.1 (678029464) - Aukcje internetowe Allegro
4. Mikrofalowy sterylizator parowy CANPOL 2/847 A.1 (672717308) - Aukcje internetowe Allegro
też chciałam kupić taki sterylizator ale nie zmieściłby mi się na wysokośc w mikrofali

mary_mary to nie zamierzasz nic więcej kupować dla dzidzi?? ;-) hehe
a tak wogóle to śliczne te rożki:tak:
te pierwsze mi się spodobały.... orientujesz się w jakich cenach są u nas??
nbo szczerze to nawet nie spojrzałam na ceny.....
taaaaaak właśnie - to "ostatnie" zakupy i do 18tki bedie spało w rożku:-D
Jedna poprawka tylko
w końcu rożek miękki kupiliśmy taki:
ROŻEK, ROŻKI, BECIK Lespol - Frotte ! Z.1 TANIO (668234052) - Aukcje internetowe Allegro

A co do cen tutaj - dzisiaj widzialam takie byle jakie kopertówki (w stylu rożków) i coś mi sie kojarzy że ok 20euro

No to już wiem o co chodzi ze sterylizatorem mikrofalowym - wkłada się go do mikrofali, tak ? A jaki mam kupić jeśli nie mam mikrofali ?

reklama
są też sterylizatory elektryczne tzn do prądu

ja mam elektryczny..avent philips:-)super jest...dziewczyny nie wiecie gdzie moge kupic jakis proszek do odkamieniania sterylizatora bo raz na 3-4tyg musze to robic...

Kilolek a Ty juz sie zdecydowalas czy sciagasz ze stanow ten wozio graco podwojny??mi sie strasznie ten niebieski podoba z tej strony co kiedys dawalas:-)

Do góry