reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Udało mi się wygrac aukcję na pościel: Uroczy komplet pościeli 4 el.+gratis kocyk (721748382) - Aukcje internetowe Allegro
Powiem Wam szczerze, że bardzo podoba mi się rozwiązanie kołderki ozdobnej zamiast kołderki i poszewki na nią gdyz wtedy do prania wsadzamy całą kołderkę i mamy wszystko czyściutkie :)))
Naprawdę śliczny komplecik.

Ja dzisiaj kupiłam w hurtowni "Akpol": TOMMEE TIPPEE Kosz na zu¿yte pieluchy SANGENIC - Pojemnik na zużyte pieluszki - porównanie cen wszystkiech produktów na Twenga. Zapłaciłam za nigo 79zł bo w szkole rodzenia dostaliśmy kupon rabatowy, więc postanowiłam odrazu kupić i mam, razem z jednym wkładem (100szt.) wieć na początek mamy i jeszcze kupiłam pampersy 1 też niech już są. Chyba te 43 szt. starczą do szpitala co? Potem się kupi jak maluszek nie będzie na nie uczulony.

Oglądałam też pościele i poszewki na te kołyski/wózki i powiem że te co mi podawałyście dzisiaj były najpiękniejsz!!! Tam były jakieś okropne i bez wyrazu.
A małyłe prześcieradła z gumką były ale tylko różowe, niebieskie i łososiowe a ja chcę białę wiec zamówię tez te co mi podałyście.

Szukałam też rożków, ale oczywiście ja to sobie wymyśliłam, że ma być biały, usztywniany lekko i oprocz rzepu przewiązany jeszcze. Mam taki po w spadku niebieski i nie mogę nigdzie trafić na podobny biały.

my tez sie z klaudzia zaopatrzylysmy w te smietniczki bo sa u nas teraz w tesco za 1/3 ceny...9 funcikow.....w ogole udalo nam sie wpasowac w czasie bo akurat maja teraz wszystkie produkty tomme tippee w mega promocji:tak:

Szukałam też rożków, ale oczywiście ja to sobie wymyśliłam, że ma być biały, usztywniany lekko i oprocz rzepu przewiązany jeszcze. Mam taki po w spadku niebieski i nie mogę nigdzie trafić na podobny biały.
Etna, ja będę sobie szyć powłoczki na rożek, bo mam upatrzony materiał :-)

Udało mi się wygrac aukcję na pościel: Uroczy komplet pościeli 4 el.+gratis kocyk (721748382) - Aukcje internetowe Allegro
Powiem Wam szczerze, że bardzo podoba mi się rozwiązanie kołderki ozdobnej zamiast kołderki i poszewki na nią gdyz wtedy do prania wsadzamy całą kołderkę i mamy wszystko czyściutkie :)))

sliczny komplet! Bardzo mi sie podoba, taki skromny ale ma to cos i nie jest przedobrzony :)

my tez sie z klaudzia zaopatrzylysmy w te smietniczki bo sa u nas teraz w tesco za 1/3 ceny...9 funcikow.....w ogole udalo nam sie wpasowac w czasie bo akurat maja teraz wszystkie produkty tomme tippee w mega promocji:tak:

no to fakt :-) testowalas go juz ???? ja na poczatku i jestem zachwycona...

a no i mam pytanko do dziewczyn z Anglii... co pakujecie do szpitala dla siebie i dla maluszka razem z ciuszkami na wyjscie? ?

Naprawdę śliczny komplecik.

Oglądałam też pościele i poszewki na te kołyski/wózki i powiem że te co mi podawałyście dzisiaj były najpiękniejsz!!! Tam były jakieś okropne i bez wyrazu.
A małyłe prześcieradła z gumką były ale tylko różowe, niebieskie i łososiowe a ja chcę białę wiec zamówię tez te co mi podałyście.

Pewnie juz wszystko obejrzałaś ale myślę, że ciekawa jest ta oferta: POŚCIEL DO WÓZKA I KOŁYSKI Z PRZEŚCIERADŁEM (729341726) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Do góry