reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
hehe wiem ze kilolek tez tym sie bawi jak kiedys zaczelam pozniej rzucilam w kat i znalazlam fajny wzor i wyhaftowalam dla synka juz metryczke jeszcze pozniej inna ladniejsza znalazlam wiec tez zrobie :) a dzis zaczne matke boska haftowac jak skoncze tez pokaze
No dobra to się chwalę moimi hafcikami (chociaż to nie ten watek :zawstydzona/y: ale słowo się rzekło...

bardzo ładne:-):-) zazdroszczę cierpliwości bo ja straszny nerwus jestem i jeden krzyżyk nie tam gdzie trzeba to od razu by było potargane:tak:
Bardzo ladne :-)

Ja kupuje takie, ale jeszcze nie teraz;-) Chce takie ze wzgledu na mozliwosc rozlozenia na stolik i krzeslo.
KRZESEŁKO DO KARMIENIA STOLICZEK +KRZESEŁKO (872868987) - Aukcje internetowe Allegro

Super! Zdolna jestes ;-):-)
fajne też to twoje krzesło mi zależało na tym żeby po złożeniu mało miejsca zajmowało, a jak Igor podrośnie to mu kupię biurko odrazu:tak: Patrysia ma swoje to on też będzie miał co prawda kosztem mojej sypialni ale czego się nie robi dla dzieci:-D:-D

Kamcia twoje krzesełko też bardzo ładne- dobrze że nie tylko ja robię zakupy przyszłościowe:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No dobra to się chwalę moimi hafcikami (chociaż to nie ten watek :zawstydzona/y: ale słowo się rzekło...

Pieknie! Jestem pelna podziwu :tak:

bardzo ładne:-):-) zazdroszczę cierpliwości bo ja straszny nerwus jestem i jeden krzyżyk nie tam gdzie trzeba to od razu by było potargane:tak:

fajne też to twoje krzesło mi zależało na tym żeby po złożeniu mało miejsca zajmowało, a jak Igor podrośnie to mu kupię biurko odrazu:tak: Patrysia ma swoje to on też będzie miał co prawda kosztem mojej sypialni ale czego się nie robi dla dzieci:-D:-D

Kamcia twoje krzesełko też bardzo ładne- dobrze że nie tylko ja robię zakupy przyszłościowe:tak:

No fakt, to moje bedzie duzo miejsca zajmowac :sorry2: Julia ma od poczatku biurko, bo jak kupowalismy meble to od razu wszystko, ale biurko jej sluzy do przechowywania pierdół :wściekła/y: nie ma tam miejsca nawet zeby polozyc dlugopis, a co sprzatne to znowu balagan :wściekła/y: za to zabiera swoje male krzeselko plastikowe i idzie z nim do mojej pokojowej lawy i na niej rysuje :sorry2:

reklama
Do góry