już kiedyś pokazywałam ale proszę linkaBasson regulerbar stol Leker og babyutstyr - din lekebutikk på nett - RingoShop.no
hahaha, trzecie wyjscie :-) nie wiem czemu pomyslama, ze jak nie plastkowe, to koniecznie musi byc drewniane ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
już kiedyś pokazywałam ale proszę linkaBasson regulerbar stol Leker og babyutstyr - din lekebutikk på nett - RingoShop.no
no to właśnie te miałam na myśli...polecane sa natomias takie wlasnie chodziki-pchacze dla takich dzieci co to juz potfafia same stac bo nie robia one dzicku zadnej krzywdy :-) a pomaga mu utrzymac rozwnowage ;-)
możesz popatrzeć na allegro CHODZIK SŁOŃ - DŹWIĘKI I ŚWIATEŁKA -KOŁYSKA (1007732360) - Aukcje internetowe Allegro albo takie coś JEŹDZIK - CHODZIK MAESTRO 5w1 !HIT! BERCHET SMOBY (1009812251) - Aukcje internetowe Allegrono to właśnie te miałam na myśliorientuje się któraś jakie ceny nie są przesadzone?? bo chciałam się rozejrzeć ale nie znam się niestety
![]()
my mamy taki HIT KIDDIELAND JEŹDZIK ZYGZAK McQueen CARS AUTA (1012087739) - Aukcje internetowe Allegro bardzo fajny. Kuba sobie na nim jeździ do tej pory a jak uczył się chodzić to chetnie go pchał. Ma muzyczkę, jakies przyciski, telefonik itp. W rzeczywistści jest o wiele ładniejszy niż na tym zdjęciu, ja polecamchodziaki takie zeby wsadzic w nie dziecko i zeby w nich chodziło albo takie co dziecko sie za to tylko trzyma raczkami i za tym idzie nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam![]()
nie na teraz tylko na później ale jak tu sie bardziej opłaca to juz bym kupiła
no tez tak słyszalam o chodzikach. Mój brat chodziłw chodziku i do tej pory na palcach chodzi.chodzi o kregoslup i o to, ze chodzik w zasadzie nic dziecku nie daje i nie pomaga mu ise rozwijac bo zamiast samo uczyc sie chodzic idzie na latwizne i tylko odpycha sie nozkami, poza tym podobno dzieci przez chodziki czest moja potem tendencje do chodzenia na palcach zamiast poprawnie satawiac stope, polecane sa natomias takie wlasnie chodziki-pchacze dla takich dzieci co to juz potfafia same stac bo nie robia one dzicku zadnej krzywdy :-) a pomaga mu utrzymac rozwnowage ;-)
hehe ładna choć droga i dla maluchów. Ja to sie juz nie moge doczekac aż wreszcie na pojedynczy się przesiądękilolek spacerowka dla ciebie :-) Bebecar Vector Duo Tandem - Kiwi : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop