reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Dziewczyny super te jeździki Fisher Price'a:
FISHER PRICE Chodzik Jezdzik Pchacz 2w1 LEW kurier (1025309869) - Aukcje internetowe Allegro
JEŹDZIK CHODZIK GADAJĄCY PO POLSKU! FISHER-PRICE (1027367821) - Aukcje internetowe Allegro
jestem zdecydowana na nie, tylko muszę wybrać który model.

Azza ten Wasz nóżki ma rozjechane na boki jeżeli dziecko chce chodzić a jeżeli chce jeżdzić składa sie je na środek? Nie za cienkie to miejsce na siedzenie?

Ja uważam ze te chodziki są super, funkcja chodzenia będzie służyła na długi czas a autkiem dziecko będzie pomykać baaardzo długo.

reklama
ja to bym chciala wlasnie taki co dziecko moze pchac moze siedziec jak w samochodziku no i dobrze by bylo zebym mogla prowadzic czyli z raczka ... w tym quatro jest jeden minus bo pchac moge ale nie moge skrecac i jak dziecko kierownice przekreci to odrazu w bok skreca auto ciekawa jestem jak to jest w tym modelu Smoby jeździk Maestro Comfort 5w1 HIT NAJTANIEJ (1023766601) - Aukcje internetowe Allegro
czy za pomoca raczki rodzic moze skrecac

Jeżeli chodzi o prowadzenie i skręcanie ja kupię rowerek z bajerkami z przodu, i z tyłu jest rączka dla rodziców do prowadzenia i skręcania, ale to troszkę później.

Jeżeli chodzi o prowadzenie i skręcanie ja kupię rowerek z bajerkami z przodu, i z tyłu jest rączka dla rodziców do prowadzenia i skręcania, ale to troszkę później.
no taki tez chce ale dopiero na nasteone wakacje a tak teraz fajny by taki samochod był wyjsc pod blok chociazby dziecko pewnei frajde miałoby

Dziewczyny super te jeździki Fisher Price'a:
FISHER PRICE Chodzik Jezdzik Pchacz 2w1 LEW kurier (1025309869) - Aukcje internetowe Allegro
JEŹDZIK CHODZIK GADAJĄCY PO POLSKU! FISHER-PRICE (1027367821) - Aukcje internetowe Allegro
jestem zdecydowana na nie, tylko muszę wybrać który model.

Azza ten Wasz nóżki ma rozjechane na boki jeżeli dziecko chce chodzić a jeżeli chce jeżdzić składa sie je na środek? Nie za cienkie to miejsce na siedzenie?

Ja uważam ze te chodziki są super, funkcja chodzenia będzie służyła na długi czas a autkiem dziecko będzie pomykać baaardzo długo.
Jak dla mnie to nie jest za małe. Mały elegancko ma nóżki na boki i bez problemu może sie odpychać... :)))

Co do rowerka to ja planuje później kupić taki: ROWER ROWEREK ROWERKI ZE STROWANIEM DASZEK 5 KOLOR (1024115001) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:
Uleńka tez nad takim czyms myślałam ale moja koleżanka ma i w sumie to małą nie interesowało to co jest z przodu tylko świat dookoła :-) Fajne sa te rowerki ale ja jednak zdecyduje sie na coś mniej dziecięcego aby dłuzej miał...

Ja nie jestem za szelkami. Mama ma dla Miłka- w efekcie ten ma 13 miesiecy i nie chodzi, a za raczki go prowadza juz 5 miesiecy i za jedna idzie mu swietnie. Ale boi sie upasc - bo szelki niestety nie ucza dziecka upadania tak aby nic mu sie nie stalo. Zawsze rodzic je podtrzyma. Miłosz jak leci to jak kłoda i niewatpliwie krzywde moze sobie wyrzadzic. Mysle ze gdyby nie szelki, a podloga i chodzenie przy meblach dawno sam by dreptal.

a możecie mi doradzić z krzesełkiem do karmienia
Emilka już zaczyna siadać więc niebawem będzie można ją wsadzić do krzesełka a jest tak ogromny wybór krzesełek że nie wiem co wybrać
nie wiem czy już macie krzesełka,nie jestem w stanie przeczytać tyle stron więc pytam.

i jeszcze jedno pytanko,czy kupujecie dla maluszków chodziki

Ja mam takie i jestem baaardzo zadowolona, ale to jest krzeslo duze wiec jak ma sie miejsce w domu to jest super. Potem rozklada sie na stolik i krzeslo. Krzesełka plastikowe do karmienia i zabawy - Krzesełko + stolik Baby Mix - Alexis

Lepiej zamiast chodzika kup jej jeździk-pchacz, taki jak dziewczyny linki wklejaja :)

reklama
Ja nie jestem za szelkami. Mama ma dla Miłka- w efekcie ten ma 13 miesiecy i nie chodzi, a za raczki go prowadza juz 5 miesiecy i za jedna idzie mu swietnie. Ale boi sie upasc - bo szelki niestety nie ucza dziecka upadania tak aby nic mu sie nie stalo. Zawsze rodzic je podtrzyma. Miłosz jak leci to jak kłoda i niewatpliwie krzywde moze sobie wyrzadzic. Mysle ze gdyby nie szelki, a podloga i chodzenie przy meblach dawno sam by dreptał
z tego co piszesz wnioskuje że twoja mama nie puszczała twojego brata żeby sobie raczkował tylko ciągle był w szelkach a to że nie chodzi wcale nie musi mieć nic wspólnego z szelkami , myślę że dziecko jeśli tylko chce to samo będzie się dźwigać do wstawania i chodzenia , wiem po moich bratanicach :tak: a szelki mają być pomocne i używane czasami

Do góry