reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

jak kupowaliście huśtawkę to samo siedzisko czy z tymi "nogami" ??
no a ta muszelka to tak jak myślałam , u mojego brata się nie sprawdziła , ale może u Ciebie będzie inaczej ,u nich jest używane jako piaskownica i zamknięcie , a basenik kupili oddzielnie

reklama
no a ta muszelka to tak jak myślałam , u mojego brata się nie sprawdziła , ale może u Ciebie będzie inaczej ,u nich jest używane jako piaskownica i zamknięcie , a basenik kupili oddzielnie
a czemu się nie sprwdziła jako basenik??

huśtawkę kupowaliśmy z nogami z innym siedziskiem , takim dla starszego dziecka, a to siedzisko ze sznurkami dokupiliśmy oddzielnie, później jak będzie starsza (za kilka lat:-p) założymy oryginalne siedzisko:tak:

Ostatnia edycja:
a ja tez mam taka muszelke i u mnie sie sprawdzilo:-) jedna czesc to piaskownica a druga basenik jak jest cieplo:-)

nie pamiętam dokładnie ,chodziło coś o przykrywanie piasku jak padało i o mieszaniu piasku z wodą ,może nie mogli tego rozłączać?, ale mówię nie pamiętam dokładnie bo to było kilka lat wstecz , wiem że tego używali jako piaskownicy ,którą zamykali na noc a dokupili oddzielnie basenik , poza tym jak napisałam już wcześniej że to że u niego nie spełniło swojej funkcji to nie znaczy że u ciebie będzie tak samo :)

kingula tak wyglądają nasze zakupki ;-) piaskownicę można zamknąć, a basenik jest oddzielnie:tak: i nie jest ani za mały ani za duży dla mojej niuni(jak widać;-)tyle że jeszcze bez wody hehe ) no i huśtawka:-p

tez mamy taki basenik z piaskownicą (jeszcze po Pati) tylko że większy tak że mamusia też mogła posiedzieć :-) fajna sprawa
a huśtawkę macie rewelacyjną

nie pamiętam dokładnie ,chodziło coś o przykrywanie piasku jak padało i o mieszaniu piasku z wodą ,może nie mogli tego rozłączać?, ale mówię nie pamiętam dokładnie bo to było kilka lat wstecz , wiem że tego używali jako piaskownicy ,którą zamykali na noc a dokupili oddzielnie basenik , poza tym jak napisałam już wcześniej że to że u niego nie spełniło swojej funkcji to nie znaczy że u ciebie będzie tak samo :)
wiem wiem :tak:
może mieli coś podobnego, są też takie widziałam że są połączone 2 "pomieszczonka" jedno na piasek a 2 na wode, ale takiego nie chciałam właśnie kupić ... bo jak wylać z tego wodę?? musiałabym piasek też wysypać:-p
a tu sobie na raz wyleję wodę , i tym przykryję piaseczek... hihih

Kamcia fajna ta muszelka. U nas tez sa takie. Oli uwielbia zabawe w piasku tylko trzeba caly czas pilnowac zeby nie wsadzil lapek do buzi hehe. No a co do baseniku to my mamy normalny dmuchany. tzn kupilam kilka dni temu na ebayu i czekam az przyjdzie no i na pogode... wydaje mi sie bezpieczniejszy troszke od takiej muszelki bo na plastiku latwiej sie poslizgnac ale i tak wiadomo ze bedziemy dzieci caly czas pilnowac wiec wsumie na jedno wychodzi a przynajmniej nie trzeba tej muszelki chowac i spuszczac powietrza ;-)

reklama
Do góry