reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

My wczoraj młodemu kupiliśmy pampersy 5 i chyba za duże :(

Dziewczyny, ma któraś z was śpiworek z owczej wełny?Dobre są waszym zdaniem?Lepsze od polarka?

reklama
Hej! jak robilyscie zakupy z congee.pl to dlugo czekalyscie na przesylke? ;> bo nie wiem czy juz sie martwic czy jeszcze nie :)

Ula praktycznie taki sam był w auchan na sklepie taniej, tylko nie pamiętam teraz dokładnej ceny. A ta wełna śmierdziała prawdziwą owcą haha :D Ale super te śpiwory, widać ze cieplusie.

Ja mam dla Julki normalne, metalowe z oparciem i drewnianym siedziskiem - nie jestem zadowolona bo są małe i niebezpieczne na dużej górce, bo metalowe sanki mocno się rozpędzają...
Joasia dostanie od chrzestnego całe drewniane z oparciem, te z biedronki za 59,99 zł ;-) miałam takie ja i moi bracia i mamy do tej pory, mają po kilkanaście lat i są całe i nadal można na nich jeździć :tak: Tyle że te trzy pary są bez oparcia więc będą dla Miłka i dziewczyn na później.

oasia dostanie od chrzestnego całe drewniane z oparciem, te z biedronki za 59,99 zł ;-) miałam takie ja i moi bracia i mamy do tej pory, mają po kilkanaście lat i są całe i nadal można na nich jeździć :tak: Tyle że te trzy pary są bez oparcia więc będą dla Miłka i dziewczyn na później.
a nie myślałaś żeby dokupić do nich samo oparcie i dokręcić ,z tego co widziałam to na allegro są takie uniwersalne

reklama
Do góry