reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

My pomimo ze Oli zaczął chodzić, na dwór wychodzimy i siedzimy w wózku, mamy spiworek maxi cosi:
Maxi Cosi Cabrio Fast Forward + śpiworek navy (1339346612) - Aukcje internetowe Allegro ale on jest juz za mały.
Jest super, to o wiele lepsze niż kocyk. Cieplutki, nic nie podwiewa itd, jestem bardzo zadowolona. Ale na sanki i do spacerowki muszę miec spiworek troszkę większy, a nie kocyk, gdzie nim tak ładnie dziecka nie da się otulić. Rzeczywiscie kiepsko bedzie wkładać z brudnymi bucikami i nie wiem jak to bedzie ale spiworek na 100% chcę mieć.

reklama
Polecam te klocki z biedronki. Są bardzo ładne i do tego wieczko pełni role sortera. Konradowi bardzo przypadły do gustu i smaku :)))

Ula zgadzam się z dziewczynami co do śpiworków , ja mojego też już nie używam do wózka bo raz że z butami brudnymi małego się wkładało to jeszcze ciasno mu było bo jednak śpiworek sporo miejsca zajmuje i teraz dałam jeden kocyk na siedzisko z oparciem a drugi mam taki tylko na zamek PROMOCJA śpiworek kocyk rożek becik okrycie 3w1 (1324784329) - Aukcje internetowe Allegro i zapinam go od spodu dzięki temu mogę przy dużym wietrze zrobić w wózku kołnierz żeby go nie odczuwał

Polecam te klocki z biedronki. Są bardzo ładne i do tego wieczko pełni role sortera. Konradowi bardzo przypadły do gustu i smaku :)))

ja też polecam - super są. Mój tato za nimi w Lublinie 3 dni ganiał, bo był jakiś problem z dystrybucją, ale warto było.

Polecam też książeczki dźwiękowe z Lidla.

Alicja dostała od dziadka taką piłkę wielką gimnastyczną z uchwytem - fajna sprawa, kładę małą na piłce na brzuchu i bujam - fajne ćwiczenie na równowagę. Do tego jak ją trzymałam na rękach i sama siedziałam na piłce i podskakiwałam to mała usnęła, a mi uda odpadały - usypianie i gimnastyka w jednym :)

Nie dobijajcie mnie, w naszych biedronkach jeszcze nie ma:-(jestem załamana! Myślałam zeby którąś z Was poprosić o kupno ale jak doliczę koszty przesyłki to chyba się już nie opłaca.

Nie dobijajcie mnie, w naszych biedronkach jeszcze nie ma:-(jestem załamana! Myślałam zeby którąś z Was poprosić o kupno ale jak doliczę koszty przesyłki to chyba się już nie opłaca.

Dziunka a masz tylko jedna biedronke u siebie w miescie?moze masz kogos z rodziny w innym miescie ktory moze ci to kupic i przywesc przy okazji bo z wysylka to fakt moze sie nie oplacac:-(

Ania fajny ten kocyk co dalas:-)

reklama
Do góry