reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Katrenki - świetny pomysł, ciekawe czy gdzieś w Polsce znajdę coś takiego... dawno nie było mnie w Ikei, a tam jest zawsze sporo fajnych rozwiązań.. tylko czy mają już nowe dostawy??

oj ja tez w ikei nie bylam wieki...a asortyment ten sam co pl z tego co widzialam jak bylam w pl
firma tego kubka to z usa ale mysle, ze w pl pewnie tez jest cos podobnego :-)

tez mialam taka szczoteczke i super sie sprawdza do mycia rurek tylko D mi ja wyrzucil nie wiedziec czemu...wrrrrrrrrrr......

a ja dzis sprawilam malej taki kubeczek Munchkin Snack Catcher: Amazon.co.uk: Baby mozna tam wsypac np rodzynki itp i dziecko sobie wyciaga a nie rozsypuje zobacze jak sie sprawdzi

oj ja tez w ikei nie bylam wieki...a asortyment ten sam co pl z tego co widzialam jak bylam w pl
firma tego kubka to z usa ale mysle, ze w pl pewnie tez jest cos podobnego :-)

Katrenki ja tez chcialam kupic ten kubeczek. Tylko wydawalo mi sie ze dosc ostre jest to przy wyciaganiu reki. Daj znac jak sie sprawuje, a gdzie kupilas i za ile? Ja widzialam w tesco kilka razy.

A IKEA to ja uwielbiam, dawno juz nie bylam a tak mnie korci zeby pojechac :( tylko funduszy brak.

rozumiem Cie Klaudzia ja tez uwielbiam do Ikei jexdzic ale kurcze jak tam wpadne to zostawiam fortune. Tu taka pierdulka, tu taka, wszystko potrzebne, a przy kasie szok, bo przeciez wszystko za grosze bylo.
Teraz robie inaczej, ogladam katalok, co mi potrzebne zaznaczam i jak brat albo ktos znajomy jada do ike to dostaja listę z katalogu :D taniej wychodzi haha

oj dziewczyny widze ze nie tylko ja uzalezniona od ikei hehe dzis juz bylam a co..i Ilonko masz racje bierze sie pare pierdulek a przy kasie wielkie zdziwienie hehe:-)

Katerinka super kubeczek:-) a to kapek czy niekapek?

Katerinka super kubeczek:-) a to kapek czy niekapek?
to nie kubeczek do picia tylko taki na drobne przekaski ma taki dekielek silikonowy przez ktory mozna wkladac raczke i wyciagac ale jak sie przechyli to sie nie rozsypuje ja jej tam wsypuje suszone owoce :-) mala sobie wyciaga po jednej rodzynce np i wcina :-)

klaudzia to jest takie silikonowe i miekkie wiec nie kluje ani nic, ja kupilam w wilkinsonie za £3,50

to nie kubeczek do picia tylko taki na drobne przekaski ma taki dekielek silikonowy przez ktory mozna wkladac raczke i wyciagac ale jak sie przechyli to sie nie rozsypuje ja jej tam wsypuje suszone owoce :-) mala sobie wyciaga po jednej rodzynce np i wcina :-)

klaudzia to jest takie silikonowe i miekkie wiec nie kluje ani nic, ja kupilam w wilkinsonie za £3,50
hehe aha dziwilam sie troche ze taka pokrywke ma kubek do picia hehe a to na przekaski super wymysl:-) musze kupic jak bede w uk...

Ciekawe czy u nas w Pl takie są? Też bym chciała!!!!

Kupiłam niekapek Lovi 250 ml LOVI i żałuję że w sklepie nie było kubka Lovi 360. W każdym razie Asia się z nim nie rozstaje od kiedy do domu wróciliśmy i go umyłam:tak: Nawet nie wiedziałam że ma regulację siły ssania. Także polecam!

reklama
Ciekawe czy u nas w Pl takie są? Też bym chciała!!!!

Kupiłam niekapek Lovi 250 ml LOVI i żałuję że w sklepie nie było kubka Lovi 360. W każdym razie Asia się z nim nie rozstaje od kiedy do domu wróciliśmy i go umyłam:tak: Nawet nie wiedziałam że ma regulację siły ssania. Także polecam!

Jaka regulacje??

Do góry