reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
maxwell, kupiłas kiedyś Marysi buciki tekstylne takie podobne do befado ale innej firmy - mozesz napisac jak się nazywała? bo ja widziałam kiedyś takie, podobały mi się ale zapomniałam teraz nazwę. Dobrze się noszą ?

EDIT:

dziewczyny, czy któraś z was miałą dla malucha o taką podstawową karuzlekę, albo podobną w tym stylu: http://allegro.pl/karuzela-z-pozytywka-pluszowa-10-kol-promocja-i2522763593.html

chodzi mi o to jaka tam jest melodyjka, czy nie za głośna i nie wkurzajaca. Mi się chyba silnik w karuzelce spalił, bo miałam taką na baterie z lapmką itd i chciałam kupić jakąś tanią..

Ostatnia edycja:
Agrafka, to była firma Ren-but:
13-126b.jpg
Jak się noszą - na razie Ci nie napiszę, bo niestety, trochę źle zmierzyłam nogę Marysi i są o rozmiar za duże..:zawstydzona/y::-(

reklama
Kilolku świetna ta sukienka i coś innego niż falbany i cuda na kiju których nie lubię :-) a jak zrobisz buciki to bedzie laleczka jak tralala :-)

Do góry